Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
#98593280 #1134 üzenetére
100 wattos fogyasztási limitjébe szeretne nagyon beleférni mindenestől....
Mivel egy rendesebb Crysis 2 alatt, rendesen tuningolva minden oldalól , fél perc játék után már egyből 4200-ről 1400-re küldi a magokat ( Freezer 13 Pro hűtés ellenére ), kipróbáltam, hogy mit lép arra, hogy PScheck-kel letiltottam a 4200 alatti State-eket, így kénytelen volt a CPU magokat ott tartani.... Cserébe a VGA domain-t kezdte el leórajelezni, 1000-ről 100-ra... el lehet képzeni hogy ez mit jelentett... segítek : meg-megálló képet...
A trinity control interface program alkalmazásával sikerült átmenetileg kikapcsolnom a védelmét és ezek után végre úgy tette a dolgát, ahogy elvártam tőle..
Ezt a lehetőséget hiányolom a K-s procik esetében. Ha már "fully unlocked", akkor legyen már lehetőség "rendeltetésszerűen" használni, aki kedvet érez erre, hogy hajtsa... Akinek nincs, az meg termeltesse vele az áramot a különböző power-saver funkciók alkalmazásával... De lehetőleg én dönthessem már el, hogy mit akarok, ne ő..
-
kopidoo
senior tag
válasz
#98593280 #1134 üzenetére
Ha így van, akkor szerintem ezt egy furmark és prime v. intel burn kombóval lehetne optimalizálni.
Így talán be lehetne állítani az "ideális" arányt.
De lehet, hogy butaságot írtam
Viszont ezen kép szerint úgy működik.
Szerintem 4.2GHz-et le kéne lőni 4-re vagy 3.8-ra és így a fogyasztás is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged