- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Bogyi007 #11001 üzenetére
Nemtom hogy csinálod
Én a full gyári uefivel néztem hogy wtf?? Főleg hogy gyárilag a full on beállítás miatt tekert ezerrel a hűtő. Játék alatt mondjuk tök mindegy mit csinálsz, üvölteni fog, 6000 rpm-el nem tudsz mit tenni
Barátnőm is annyit kérdezett mikor hallotta, hogy milyen hangos, hogy mennyi lenne rá egy jobb hűtő, mert ad pénzt csak vegyek, mert nem bírja
De amúgy is venni akartam, tényleg szörnyű. Eddig ez a leghangosabb amit hallottam
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Bogyi007 #11001 üzenetére
A legtöbb ember nem tudja rendesen belőni a feszültséget és a venti teljesítményét, vagy az alaplap vacak és nem engedi, alapon nem olyan gázos, vagy 20-23 ilyen APU-s rendszert raktam össze amiből 5 darab tuning ventis és még senki sem panaszkodott, úgy is elnyomta a tápegység ventilátora és alul is voltak feszelve, de a legnagyobb gond hogy nem figyelnek a Turbó és az Ofsett feszültség beállításra és mindjárt 1,4-1,47V megy az APU aztán persze hogy hangos a gyári cucc mikor ahhoz már a tuningos hűtő is meg kell dolgozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest