Új hozzászólás Aktív témák
-
WEBER
tag
azé mindent ésszel kell csinálni de ha felrakod 2.8 voltra és 266-on járatod a ramot akkor meglehet nézni everestben hogy a DMI áramfelvétele nem lesz 2.8 volt
amúgy azé a procinál igaz hogy más a helyzet de lényegében ugyanez másrészt a proci könnyebben elsül mit a ram ha nagyon sok feszt adunk neki
a lényeg : ramnak 2.8-nál többet ne adj
és hogy procit is ésszel húzd. a feszt mindig csak a legkisebb léptékekben emeld és csak akkor adj neki több feszt ha alapvoltagen nem indul. -
WEBER
tag
én nekem van most egy 333-as kingstonom az bírja lazán a 2.8 voltot
volt egy 400-as samsungom az is bírta és még csak nem is melegedett.
nem kell parázni de 2.8nál többet ne adj a ramnak
egyébként a 2.8 volt az a Maximális amit a ram fölvehet ha kevesebb kell neki kevesebben megy.
a proci fesznél is így van.
a biosban a maximális feszt állítjía az ember. -
WEBER
tag
emelj a ramnak egy kis feszt és akkor elmegy szinkonban és duálban a két ram de szvsz nem érdemes ezzel szórakozni mert úgysem fog szinkronban menni a procival mivel a procid fsb-je 333
én azt javaslom hogy vagy hagyd a ramokat 333-on és állíts be jobb időzítéseket vagy húzd a procit és emelj feszt esetleg a ramnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest