- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videószerkesztés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HERR Z
veterán
nincs céges ismerősöd aki le tudná írni?Mert akkor ez az egész ''nekem nettóért kell cucc'' nem lenne......
Az meg hogy előleget ott kell hagyni megrendeléskor az szvsz minden boltban van, emiatt a ready nem szarabb s én az ári miatt inkább kivárom a két hetet csak olcsóbb legyen -lásd A-data esete.../ -
o0tomy0o
tag
Hmmm, én még mindig olyan bizonytalan vagyok alaplap ügyben, de az bizti hogy a USER'S ben veszem mindekettőt, majd még felhívom őket hogy télleg nem kamu e az a 3000+ res 939 es foglalatos. . . meg hogy van e még. . .
Én kinéztem vagy 5 alaplapot, csak egyik mellett sem tom elkötelezni magam, vagy hogy mondják, inkább összeolvasztanám mindet és úgy kéne. . .
De komolyabban vagy az ASUS A8V Deluxe (Via K8T800Pro, skt939,Athlon64,SATA-R,Gb Lan ) vagy MSI K8N Neo2 Platinum (s939 Nforce3 Ultra, SATA R, LAN, 7.1aud).. . . . .
Asszem ezek a tuning alaplapok. . . . de cáfoljatok meg!!!
-
HERR Z
veterán
a mistral szar hely, remélem nem ott akarsz vásárolni...az ABit KV8-MAX3 ott 35 körül van míg máshol 24...és összvissz van 3 S754-es lap és semmi más k8-as...proci is aranyárban van...szervízt meg had ne említsem....
tessék usersbe -vagy ahol akkor már lesz- vásárolni és ne várni hogy legyen mustárba...amúgy majd este 8 körül sasold ready oldalát szerintem már lesznek s939-es value procik
ultolsó mondatodat átkonvertálva:
vásárolsz a mistralba K8-at kiröhögnek.... -
HERR Z
veterán
sokkal semmiben nem jobb csak a leggyorsabb, tuningban is kb a legjobb annak ellenére hogy chipsetfesz ezen sincs, és erre sem megy rá a két zalman

Szolgáltatásokban kb egy szinten vannak, msi-hez talán több cuccot adnak -3rd eye nélküli abit-, bár msinél is van valami 54G hülyeség amire nem tudom mi, de majd 6 ruppót dob az áron...
És olvasod a A64 klubbot láthatod hogy mennyit fejlesztenek a sima neon még BIOSszal...szerintem erre a lapra is ez vár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)