Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
nincs céges ismerősöd aki le tudná írni?Mert akkor ez az egész ''nekem nettóért kell cucc'' nem lenne......
Az meg hogy előleget ott kell hagyni megrendeléskor az szvsz minden boltban van, emiatt a ready nem szarabb s én az ári miatt inkább kivárom a két hetet csak olcsóbb legyen -lásd A-data esete.../ -
o0tomy0o
tag
Hmmm, én még mindig olyan bizonytalan vagyok alaplap ügyben, de az bizti hogy a USER'S ben veszem mindekettőt, majd még felhívom őket hogy télleg nem kamu e az a 3000+ res 939 es foglalatos. . . meg hogy van e még. . .
Én kinéztem vagy 5 alaplapot, csak egyik mellett sem tom elkötelezni magam, vagy hogy mondják, inkább összeolvasztanám mindet és úgy kéne. . .
De komolyabban vagy az ASUS A8V Deluxe (Via K8T800Pro, skt939,Athlon64,SATA-R,Gb Lan ) vagy MSI K8N Neo2 Platinum (s939 Nforce3 Ultra, SATA R, LAN, 7.1aud).. . . . .
Asszem ezek a tuning alaplapok. . . . de cáfoljatok meg!!! -
HERR Z
veterán
a mistral szar hely, remélem nem ott akarsz vásárolni...az ABit KV8-MAX3 ott 35 körül van míg máshol 24...és összvissz van 3 S754-es lap és semmi más k8-as...proci is aranyárban van...szervízt meg had ne említsem....
tessék usersbe -vagy ahol akkor már lesz- vásárolni és ne várni hogy legyen mustárba...amúgy majd este 8 körül sasold ready oldalát szerintem már lesznek s939-es value procik
ultolsó mondatodat átkonvertálva:
vásárolsz a mistralba K8-at kiröhögnek.... -
HERR Z
veterán
sokkal semmiben nem jobb csak a leggyorsabb, tuningban is kb a legjobb annak ellenére hogy chipsetfesz ezen sincs, és erre sem megy rá a két zalman
Szolgáltatásokban kb egy szinten vannak, msi-hez talán több cuccot adnak -3rd eye nélküli abit-, bár msinél is van valami 54G hülyeség amire nem tudom mi, de majd 6 ruppót dob az áron...
És olvasod a A64 klubbot láthatod hogy mennyit fejlesztenek a sima neon még BIOSszal...szerintem erre a lapra is ez vár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest