- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
o0tomy0o
tag
WOOOWWW az első indított fórumom minnyá eléri a 100 hozzászólást. . . ennek nagyon nagyon örülök!!!
-
o0tomy0o
tag
Akkor olyantot hol és milyen árban kapolok???
-
o0tomy0o
tag
Ha jól értelmezem eddigi szavaitokat, ha nem veszek a gépbe a két 256 (333/400) helyébe 2*Corsair Twinx1024-3200XLPRO memokat akkor b*szhatom az új procit?
-
o0tomy0o
tag
Ha jól értelmezem eddigi szavaitokat, ha nem veszek a gépbe a két 256 (333/400) helyébe 2*Corsair Twinx1024-3200XLPRO memokat akkor b*szhatom az új procit?
-
o0tomy0o
tag
Ha mondjuk most beruházok egy hónapon belül ebbe a konfigba (mondjuk: AMD64 3000+, MSI Neo2 Platinum(s939 Nforce3 Ultra!!!!)) akkor mikor kell várhatólag újra újjítanom???
Kibírja legalább 1-1 és fél évig? -
o0tomy0o
tag
Valaki nekem is passzoljon már ÁFA nélkül 3000+ res AMD64-et. . .
-
o0tomy0o
tag
Hmmm, én még mindig olyan bizonytalan vagyok alaplap ügyben, de az bizti hogy a USER'S ben veszem mindekettőt, majd még felhívom őket hogy télleg nem kamu e az a 3000+ res 939 es foglalatos. . . meg hogy van e még. . .
Én kinéztem vagy 5 alaplapot, csak egyik mellett sem tom elkötelezni magam, vagy hogy mondják, inkább összeolvasztanám mindet és úgy kéne. . .
De komolyabban vagy az ASUS A8V Deluxe (Via K8T800Pro, skt939,Athlon64,SATA-R,Gb Lan ) vagy MSI K8N Neo2 Platinum (s939 Nforce3 Ultra, SATA R, LAN, 7.1aud).. . . . .
Asszem ezek a tuning alaplapok. . . . de cáfoljatok meg!!! -
o0tomy0o
tag
Szerintetek a User's nél az az AMD64 3000+ res 939 es foglalatú proci valós?
Mert ha igen csak abban az esetben veszek olyan foglalatos alaplapot, he kamu, akkor marad a 754 es. . . .
Ha nem kamu máshol miért nincs????? -
o0tomy0o
tag
Tuningra melyik a jobb az MSI Neo2plat vagy az ABIT AV8?
-
o0tomy0o
tag
Tegyük fel mondjuk akkor rászánom azt a + 10e ret, akkor csak MSI alaplap jöhet szóba mert másik 9** es foglalatosat nemnagyon találtam. . . . nah mindegy, akkor jó lesz az MSI.
DE! Nekem van egy 256MB/333Mhz es Samsung memo meg egy 256/400Mhz es TwinMOS os. . . .dobjam ki őket mert úgy sem fognak menni, vagy mennek de nem lesz a legnagyobb teljesítmény?
Mert nem hiszem hogy lesz keret a proci+alaplap+dvdiró mellett még 80 rugós memora is. . . http://prohardver.hu/pics/smileys/mad.gif -
o0tomy0o
tag
2:1 az MSI javára. . . . .jajj közben új versenyző. . ..
Tudom hüly e kérdés, meg valszeg sejtem is a választ de egy 9** es foglalatba nem lehet betenni egy 754 eset, ami műxene is?
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Hellóka mindenkinek!!!
Máris elnézést kérek ha van ilyen topic, ebben az esetben mondjátok el hol és töröljetek!!!
Egyébbként világos a kérdésem. . . .máshol is próbálkoztam ezzel a kérdéssel több de inkább kevesebb sikerrel. . . .
Valahogy sehol sem tudtak megfelelő emberek a megfelelő alaplappal meggyőzni. . .
Remélem most Ti segítetek. . . .
A proci az AMD Athlon 64 3000+ os és ahoz szeretnék valami tuningos alaplapot, ha lehet 40 rugónál ne legyen több. . . .
Csak pontos típust és véleményeket a pozitívumok és a negatívumokról az alaplappal kapcsolatban!!!
Nagyon köszönöm, remélem itt megkapom a megfelelő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest