- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videószerkesztés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
o0tomy0o
tag
WOOOWWW az első indított fórumom minnyá eléri a 100 hozzászólást. . . ennek nagyon nagyon örülök!!!

-
o0tomy0o
tag
Akkor olyantot hol és milyen árban kapolok???

-
o0tomy0o
tag
Ha jól értelmezem eddigi szavaitokat, ha nem veszek a gépbe a két 256 (333/400) helyébe 2*Corsair Twinx1024-3200XLPRO memokat akkor b*szhatom az új procit?

-
o0tomy0o
tag
Ha jól értelmezem eddigi szavaitokat, ha nem veszek a gépbe a két 256 (333/400) helyébe 2*Corsair Twinx1024-3200XLPRO memokat akkor b*szhatom az új procit?

-
o0tomy0o
tag
Ha mondjuk most beruházok egy hónapon belül ebbe a konfigba (mondjuk: AMD64 3000+, MSI Neo2 Platinum(s939 Nforce3 Ultra!!!!)) akkor mikor kell várhatólag újra újjítanom???
Kibírja legalább 1-1 és fél évig?
-
o0tomy0o
tag
Valaki nekem is passzoljon már ÁFA nélkül 3000+ res AMD64-et. . .

-
o0tomy0o
tag
Hmmm, én még mindig olyan bizonytalan vagyok alaplap ügyben, de az bizti hogy a USER'S ben veszem mindekettőt, majd még felhívom őket hogy télleg nem kamu e az a 3000+ res 939 es foglalatos. . . meg hogy van e még. . .
Én kinéztem vagy 5 alaplapot, csak egyik mellett sem tom elkötelezni magam, vagy hogy mondják, inkább összeolvasztanám mindet és úgy kéne. . .
De komolyabban vagy az ASUS A8V Deluxe (Via K8T800Pro, skt939,Athlon64,SATA-R,Gb Lan ) vagy MSI K8N Neo2 Platinum (s939 Nforce3 Ultra, SATA R, LAN, 7.1aud).. . . . .
Asszem ezek a tuning alaplapok. . . . de cáfoljatok meg!!!
-
o0tomy0o
tag
Szerintetek a User's nél az az AMD64 3000+ res 939 es foglalatú proci valós?
Mert ha igen csak abban az esetben veszek olyan foglalatos alaplapot, he kamu, akkor marad a 754 es. . . .
Ha nem kamu máshol miért nincs?????
-
o0tomy0o
tag
Tuningra melyik a jobb az MSI Neo2plat vagy az ABIT AV8?

-
o0tomy0o
tag
Tegyük fel mondjuk akkor rászánom azt a + 10e ret, akkor csak MSI alaplap jöhet szóba mert másik 9** es foglalatosat nemnagyon találtam. . . . nah mindegy, akkor jó lesz az MSI.
DE! Nekem van egy 256MB/333Mhz es Samsung memo meg egy 256/400Mhz es TwinMOS os. . . .dobjam ki őket mert úgy sem fognak menni, vagy mennek de nem lesz a legnagyobb teljesítmény?
Mert nem hiszem hogy lesz keret a proci+alaplap+dvdiró mellett még 80 rugós memora is. . . http://prohardver.hu/pics/smileys/mad.gif
-
o0tomy0o
tag
2:1 az MSI javára. . . . .jajj közben új versenyző. . ..
Tudom hüly e kérdés, meg valszeg sejtem is a választ de egy 9** es foglalatba nem lehet betenni egy 754 eset, ami műxene is?
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Hellóka mindenkinek!!!
Máris elnézést kérek ha van ilyen topic, ebben az esetben mondjátok el hol és töröljetek!!!
Egyébbként világos a kérdésem. . . .máshol is próbálkoztam ezzel a kérdéssel több de inkább kevesebb sikerrel. . . .
Valahogy sehol sem tudtak megfelelő emberek a megfelelő alaplappal meggyőzni. . .
Remélem most Ti segítetek. . . .
A proci az AMD Athlon 64 3000+ os és ahoz szeretnék valami tuningos alaplapot, ha lehet 40 rugónál ne legyen több. . . .
Csak pontos típust és véleményeket a pozitívumok és a negatívumokról az alaplappal kapcsolatban!!!
Nagyon köszönöm, remélem itt megkapom a megfelelő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Jövedelem
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)