Új hozzászólás Aktív témák
-
vjannus2
aktív tag
Tesztem:
ga-k8ns
Asus k8n
A cpum és a ramom is nagyon megy benne , én asus-t ajánlom, mert kicsit jobban megízhatóbb mint a giga+ én asus fan vagyok , ja és az ára :24k= brutto -
Rufusz
tag
Nekem 1 +bíz6ó gép kéne, tuningolást nem tervezek, nemtom melyik lapot vegyem:
ABIT AV8 3rd eye
ASUS A8V Deluxe
Ezekre gondoltam az elhangzottak alapján, de lehet h kicsit erősek ha nem akarok tuningolni, vagy tévedek?
Az S754 és az S939 között is filózok még, bár asszem 939 hosszabb távon jobb +oldás. Erősíccsetek meg ebben plz!
Ja, és mi is az a 3rd eye? -
jlaczko
csendes tag
Nem tudjátok mi a különbség a ''MSI K8N Neo2 Platinum'' és a ''MSI K8N Neo2 Platinum 54G'' között? Valahol azt olvastam, hogy az 54G-ben jelent meg a dual channel, de azt nem, hogy melyikhez képest. Az MSI honlapján csak a sima, 54G nélküli alaplapról van infó, ott azt írják, hogy dual-os.
Szóval, ha veszek egy nem ''54G''-s alaplapot(mint ahogy a legtöbb boltban így adják/hirdetik), az biztos hogy dual-os???
Köszi -
Alvin_ti4200
félisten
1.Azért ne, mert felesleges ha úgysem használod ki, amivel többet tud a drágább.
4.Mondjuk a foglalatuk más és ezáltal más alaplapok kellenek a használatukhoz.
Socket 754-es CPU-hoz tudom ajánlani:
-Asus K8N
-MSI K8N Neo
-Gigabyte K8NS (nekem ez van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve)
-DFI LANparty nf3-250
Socket 939-es CPU-hoz:
-MSI K8T Neo2
-MSI K8N Neo2 Platinum
-Abit AV8-3rd Eye
-Asus A8V Deluxe -
buli
csendes tag
1. Miért ne költsem el mindet
2. Tuning nem olyan fontos
3. Kell DVD, CD, Mobilrack
4. Mi a különbség köztük Socket 754 vagy Socket 939 -
buli
csendes tag
Hello!
40000-ért milyen lapot vegyek amd 64 3000+ 3200+ alá?? -
HERR Z
veterán
válasz
Lord Zero #108 üzenetére
jó lap bár tapasztalatom nincs vele....ELLENBEN a feszültségei nem túl faszák hiába állítasz be 1.75öt biosba az maxx 1.6 lesz valósba:!!!!
Bővebben: link
Inkább MSI K8N NEO FSR -
Lord Zero
addikt
öööö.. én ezt néztem ki (minő véletlen, az összes lapom asus volt eddig
), a chipset a lényeg, mondtam magamnak, de ez a hercehurca (gigabyte, msi, stb) picit megzavart..
szóval 20ért szerintem nagyon megérné (+ az nf250 tuningalanynak is megfelel), ebben csak megerősíteni tudsz, ugye? -
Lord Zero
addikt
kinek mi baja a sima asus k8n-nel?
nem nagyon propagáltátok, ezért kérdem
(ha vkinek nincs szüksége a deluxe extra cuccaira, akkor) nagyon okésan ki tud szolgálni egy 754es 3000+-t, nem? -
jlaczko
csendes tag
Szóval hol lehet venni szerintetek 3000+ procit? Se a ready, se a user's, se a mistral honlapján nincs. Legalábbis egyetlen online árlistán sincs. 3500+ van, de az ugye egyenőre nem jöhet szóba, nagyon drága még.
Szóval hol lehet kapni? Valahol nincs kitéve az online árlistára, és ennek ellenére van? Telefonon kérdezgessem végig őket?
Egyébként a Demand 2000 honlapján egész véletlenül mintha lenne, de gyanus, hogy csak egy ilyen (számomra) ismeretlen cégnél van ilyen proci... -
buli
csendes tag
Sziasztok!
Mit gondoltok az Epox 8HDA3+ alaplapról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged