-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Ma próbáltam beüzemelni a 4K max-ot, feltettem a Kodi-t, viszont a NAS-on lévő dolgokat nem tudom elérni NFS-ben, pedig minden ugyanúgy van beállítva, mint a meglévő S905X boxomom, amin Coreelec rendszer van szintén Kodival. Hiába látom a megoszott mappákat, ha rájuk kattintok, nem történik semmi. Alapaból olyankor látnom kellene a benne lévő fájlokat. (A NAS-ban is engedélyezve van az elérés.)
-
gg72
veterán
Nekem még úton van a 4K Max, de tudnátok ajánlani olyan HDMI splittert, amivel tudnám a TVhez és a régebbi erősítőmhöz egyszerre csatlakoztatni? Szeretném, ha a kép is maradna HDR/DoVi, de a hang is HD. Sajnos a jelenlegi erősítőm nem engedi át a HDR-t, ha a TVhez csatlakoztatom a fire-t, akkor onnan meg optikan nem lennének HD hangok. Más ötletem nincs a "probléma" megoldására, csak egy splitter, de ebből is már tengernyi van...
-
gg72
veterán
Sziasztok! Eddig egy S905X3 boxot használtam CoreElec rendszerrel (Kodi) médialjátszóként, szinte kizárólag hálózati (SMB) lejátszásra NAS-ról és Win PC-ről forrásként. Erre az Amazon Fire TV Stick 4K Max is megfelelne? A mostani árával nagyon vonzó és meg tudnám rendelni Ausztriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Amatőr csillagászat
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest