Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm!

(Nem nehéz csak nem intéztem még külföldi garanciát. És nem tudom mire lehet számítani. Az, hogy magyar cégnek írjak, amikor külföldről vettem pl eszembe sem jutott, hogy működhet. Szóval hasznos is volt a válaszod.
Ez az aksi dolog meg különböző termékeknél gondolom nem ritka, és lehet valaki tud mondani valamit, hogy aksival szoktak e a gyártól valamit kezdeni vagy azt mondják, hogy elhasználódás. Esetleg számít e hogy mit mondok.) -
moma
őstag
válasz
üzenetére
Biztos ez is le lett írva(tényleg kéne egy FAQ), ha Blitzwolf az eladó nem amazon, és tavaly év elején vettem és 18 hónap gyári gari van, akkor mi a teendő? Írok annak az eladónak? És ha ő azt mondja ez szerinte nem gari, akkor tudomásul veszem?
(egyébként annyi a panaszom, hogy egy bluetooth hangszórónál az aksi ideje eléggé lecsökkent, nem tudom van e esélyem, hogy valamit csinálnak) -
moma
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Közben szerkesztettem az előzőt. Nekem most egyből az egészet zárolta úgy tűnik. De tegnap este még az volt, hogy nem jó a kártyám. Most meg látom, hogy úgy tűnik rendben van és semmit nem változtattam. Szerintem valahogy problémás a rendszerük és kézzel kezelik ezeket.
-
moma
őstag
Biztos zárol valamit az amazon? Mert nekem is ez van sorra visszadobja, de nekem nem is zárol. Lövésem sincs mi baja. Egy VISA electron virtuális kártya. Az is kreténség, hogy nem egy mező van a névre. Ha rájössz mi a baj, írd meg létszi.
Jah nem!! Ez fura, tegnap este visszadobta megint és az volt, hogy módosítsak a fizetési dolgokon. Nem csináltam semmit. Erre most ránéztem miután írtam és most meg zárolta és amazonról is eltűnt, hogy gond van. wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi