Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm!

(Nem nehéz csak nem intéztem még külföldi garanciát. És nem tudom mire lehet számítani. Az, hogy magyar cégnek írjak, amikor külföldről vettem pl eszembe sem jutott, hogy működhet. Szóval hasznos is volt a válaszod.
Ez az aksi dolog meg különböző termékeknél gondolom nem ritka, és lehet valaki tud mondani valamit, hogy aksival szoktak e a gyártól valamit kezdeni vagy azt mondják, hogy elhasználódás. Esetleg számít e hogy mit mondok.) -
moma
őstag
válasz
üzenetére
Biztos ez is le lett írva(tényleg kéne egy FAQ), ha Blitzwolf az eladó nem amazon, és tavaly év elején vettem és 18 hónap gyári gari van, akkor mi a teendő? Írok annak az eladónak? És ha ő azt mondja ez szerinte nem gari, akkor tudomásul veszem?
(egyébként annyi a panaszom, hogy egy bluetooth hangszórónál az aksi ideje eléggé lecsökkent, nem tudom van e esélyem, hogy valamit csinálnak) -
moma
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Közben szerkesztettem az előzőt. Nekem most egyből az egészet zárolta úgy tűnik. De tegnap este még az volt, hogy nem jó a kártyám. Most meg látom, hogy úgy tűnik rendben van és semmit nem változtattam. Szerintem valahogy problémás a rendszerük és kézzel kezelik ezeket.
-
moma
őstag
Biztos zárol valamit az amazon? Mert nekem is ez van sorra visszadobja, de nekem nem is zárol. Lövésem sincs mi baja. Egy VISA electron virtuális kártya. Az is kreténség, hogy nem egy mező van a névre. Ha rájössz mi a baj, írd meg létszi.
Jah nem!! Ez fura, tegnap este visszadobta megint és az volt, hogy módosítsak a fizetési dolgokon. Nem csináltam semmit. Erre most ránéztem miután írtam és most meg zárolta és amazonról is eltűnt, hogy gond van. wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Nintendo Switch 2
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest