Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy használt telefon vásárlásán az Amazon.de-n. Mire kell figyelnem? Ezekre mennyi gari van? A kategória besorolások mennyire valódiak? Csak a "mint az új" kategóriából szabad válogatni, vagy a "nagyon jó" sincs lelakva?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm kapott az Amazon.com-ra az amerikai főnökétől kupont. Ezt a kupont vajon a Német Amazonon is feltudja használni?
-
szente
addikt
Köszi!
Azt hittem, hogy a mostani rendelésem miatt zárolták a profilomat. Mondjuk azért se értettem ezt a zárolás dolgot, mert belépve a profilomba nem láttam semmi különlegeset. Azért kiírhatnák nagy betűkkel, hogy hahó lógsz nekünk x€-val, itt tudod befizetni.

-
szente
addikt
Sziasztok!
Szeretnék rendelni a Német Amazonról egy terméket, de ha leadom a rendelést, akkor pár perc múlva törlik ezzel a kísérőlevéllel:
Guten Tag,
Ihr Konto ist vorübergehend deaktiviert.
In Ihrem Konto befinden sich unbezahlte offene Bestellungen. Bestellungen, die noch nicht bearbeitet wurden, werden automatisch gelöscht.
Wir haben Ihnen zu diesen unbezahlten offenen Bestellungen bereits eine E-Mail gesendet. Bitte überweisen Sie die Zahlung auf das in der E-Mail angegebene Bankkonto. Die Überweisung der Zahlung an eine andere Bank kann zu Verzögerungen bei der Bearbeitung und Aktivierung Ihres Kontos führen.
Sobald Sie die offenen Bestellungen bezahlt haben, können Sie wieder wie gewohnt Bestellungen aufgeben.Tavaly nyáron volt egy kifizetetlen számlám feléjül, mert valamiért nem tudták levonni a pénzt a kártyáról, de elutaltam nekik arra a bankszámlára, amit az ejnye bejnye emailben küldtek. Azóta nem is zaklattak fizetési felszólítással. Akkor lehet, hogy mégse ért oda a pénz? Vagy teljesen más a gond? Meglehet nézni azt valahol a profilomban, hogy van e tartozásom feléjük?
-
szente
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem tudom, èletem első Amazonos rendelèse, hogyan tudom megnèzni?

Az USB hosszabbítós eladótól kaptam egy rendszer emailt, hogy nem tudták leszedni a bankszámlámról a pènzt, úgy hogy utaljak, utána állítottam be a bankkártyát. De ugye annak is az állapota dispatched... -
szente
addikt
Sziasztok!
Kb egy hete írtam ide, hogy számlaszámot adtam meg fizetèshez, ami nem volt jó. A hètvègèn hozzá adtam tesóm bankkártyáját, hogy akkor vonják le arról a pènzt, de nem úgy tűnik, hogy maguktól megtennèk ezt. Írjak rájuk, hogy már beállítottam egy másik fizetèsi lehetősèget, lègyszi terheljètek meg?
Üdv.
-
szente
addikt
válasz
Executioner
üzenetére
Uh, ez csak Német, vagy Osztrák bank dolog elkerülte a figyelmemet, köszi!
-
szente
addikt
Sziasztok!
A német Amazonról szeretnék rendelni pár dolgot. Mivel a Maestro kártyámat nem fogadja el, ezért beállítottam a bankszámlámat, hogy arról vonják le. Egy termék volt, amit külön szereznek be egy külsős cégtől, viszont ma hajnalban, kaptam egy emailt ettől a cégtől, hogy nem tudták levonni a számlámról a pénzt. Kaptam tőlük számlaszámot, hogy oda utalhatom. Viszont a többi cuccot az Amazonnak hogyan tudom kifizetni, ha ők sem tudják majd levonni a pénzt? Ők is küldenek szla számot?
Amúgy most megnéztem az Acc.-omban már nem szerepel a beállított számlaszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest