Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
este még ugye azt láttam, hogy zárolás alatt xy összeg, ma reggelre már ott volt a mínuszos tételek között, szóval úgy látszik, hogy mégis levonták, de mindegy kivárom azt az időt annyira nem gond

Igazság szerint a + esetleges rárakodó terhek vették el a kedvemet az egésztől.... ez itt, hogy van? .co.uk-ról rendeltem volna, de az eladó ugyan kínai vagy valami hasonló, ilyenkor kell mitől tartani? mert az ára vámhatár felett volt természetesen -
zsolt19900
őstag
persze, amit tudtam (cancelled és írtam egy indokot az eladónak, hogy miért szeretném törölni) azt megtettem, csak az ebayhoz képest másra emlékeztem lemondhatósági procedúrát illetően
Most már átkerült a cancelled orderek közé, de a kártyáról azért levette a pénzt az amazon.... akkor gondolom ez pár nap vagy pár hét múlva vissza is fog kerülni a számlámra? -
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy rendeltem egy terméket kb. fél órája és mi a teendő ha mégsem kérném, hol tudom lemondani stb?
Ebayen ugye van olyan opció, hogy szinte azonnal vissza is teszik a pénzt a kártyámra, itt is már előjegyezettek között van a termék ára, de nincsen rá szükségem
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- xBox One x 1Tb lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest