Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Asztrofotózás
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odin89
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Kb 8 levélváltás után sem hajlandó elismerni a szállító, hogy más terméket küldött.
Az első levelében említett visszaküldés már szóba sem kerül.
Kb. 2x annyiba került így mintha itthon venném, és semmi szükségem rá.
.
Az amazonnal, hogy lehet felvenni a kapcsolatot ilyen esetben? -
Odin89
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi!
Írtam az eladónak hogy mást küldött, erre a rövid válasz:
"so sorry i am sending you the rokinon and a return label"
.
Mi az a return label?
És hogy megy a visszaküldés menete?
Remélem postadíj nélkül küldi újra, de mi lesz a vámmal? Azt újra ki kell fizessem?..
És meg ezt írják az amazon oldalukon:
Returns will only be accepted in original packaging and condition, and must be accompanied with an authorized RMA number ( provided by Next Gen, which you can obtain either through email or over the phone).Return without an RMA number will be returned to sender.
**Returns may be subject to restocking fee.
-
Odin89
csendes tag
Ismét segítség kéne.
Az amazonon megrendelt termék megérkezett, levámolták, kifizettem.
Magyar posta 1 hétig nem értesített, de aztán 3 nap alatt levámolták. Eddig OK.
.
A probléma: Nem azt a terméket küldték amit megrendeltem.
Most mit csináljak?
Gondolom írni kell az amazonnak, vagy annak aki szállította?
Mit lehet tenni, mert azt gondolom már nincs olyan termék amit rendeltem, egy nagyon ritka objektívről van szó. Az első szállító ezért mondhatta vissza a szállítást, de továbbra is kinn van az amazon oldalán.
.
Pénzt visszafizetnek? (bankkártyás vásárlás volt)
Ki fizeti ki a posta költséget, a vám+áfa értékét és a visszaküldés díját? -
Odin89
csendes tag
A másodszorra megrendelt termék már úton van, a bankszámlán előjegyzésből CARD tranzakció lett.
-.
De nincs minden rendben... amikor először rendeltem másik szállítótól ugyanazt a terméket, 1 nap után visszamondták, de a BANK foglalást azonnal rárakták.
Már 10 napja terheli a számlámat. Mikor vonják vissza a kártya terhelést?
Kinél és hol kéne kérjem hogy megszüntessék? -
Odin89
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
A fent linkelt cuccot megrendeltem az amazonon 2 napja, minden lépést végig vettem, sőt a bankszámlámon is megjelent a bankkártya terhelésének előjegyzése.
Megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről, de ezek után ma újabb email érkezet:
"
We're writing to inform you that your order from A&R PHOTO VIDEO INC has been canceled because the seller is unable to ship your order to the shipping address provided. Please resubmit your order with a different address. We're sorry for the inconvenience this has caused. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.*
"
Gondolom az lehet a gond, hogy Mo-ra nem szállít a "A&R PHOTO VIDEO INC" vagy nem 15 USD-ért, hiába engedte a rendszer végig vinni. A rendelés állapota "Cancelled" lett.Mit tegyek? Amcsi címem nincs
A másik szállítót nem találom, amit a fórumtárs írt 38 USD szállítási díjjal. Fizetnék ennyit is a 15 helyett. -
Odin89
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok reggelve még az amazonon, ezért kérném, hogy valaki nézze meg ezt a cuccot [link] szállítják Magyarországra? És ha igen akkor mennyi lenne a végösszeg?
Ha jól olvastam a fórumban, akkor az usa amazon rögtön kalkulálja a vám+áfa-t és azzal együtt kell kifizetni a terméket. EU-s amazonon nincs ez a cucc, csak usa-ból tudom megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest