-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok, a következő terméknek vannak egyéb költségei a termék árán és a szállítási díjon kívül? Számomra nem teljesen egyértelmű, hogy honnan adják fel. Habár amazon.de
-
marquuard
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Ja, hogy csak klikkeljem át a payment currency-t euróra.
Hihetetlen, hogy nem jutott eszembe, így akkor már akkor a bankom vált. 
-
marquuard
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Sajnos csak forinttal van lehetőségem fizetni, az rendben is van. Viszont jobban bosszant az Amazonos váltószám, a bankos váltást hol tudom beállítani?
-
marquuard
veterán
válasz
Nagytoll
üzenetére
Eszembe se jutott volna, szerintem így lesz.
Viszont ugyanezt a típust megtaláltam szintén németektől, de eladótól, nem Amazon raktáros. Ezzel egy ötöst megspórolnék. Van valami különbség ha Amazon raktárból vagy magánszemélytől vásárolok? Új termék mindkettő.+(#6354) allfinanz, (#6355) twofatcat: Ezt hol tudom átállítani? PayPal-en már megcsináltam, de itt nem találtam az opciót.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Életem első Amazonos rendelése történne, viszonylag magasabb összegért. Ezt az órát szeretném megvásárolni, van aktív Prime fiókom. Listaár 355 EUR. Beraktam kosárba, beállítottam a magyar címemet, kiválasztottam a kártyát és felugrik 383 EUR-ra. Ez mitől van? Szállításra mindösszesen felszámol 4 eurót, a maradékot meg rádobja VAT-ként.
Tudnátok nekem segíteni, hogy ez mitől lehet?

Szerk. Ja meg most látom, hogy 340-nek váltja az erujót.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hihetetlen, hogy nem jutott eszembe, így akkor már akkor a bankom vált.