- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A múlt héten pénteken írtam az Amazonnak, hogy nem jött meg a nov 25.-én rendelt könyvem és azt válaszolták (a google fordító szerint), hogy küldenek még egyet az ő költségükön. Ma megjött a könyv...írok nekik, hogy megjött, akkor majd vissza kell küldenem gondolom. Bár arról még nem írtak, hogy fel is adták már postán. Kicsit türelmesebbnek kellett volna lennem.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
November 25.-én rendeltem egy könyvet a .com-ról de vmi külsős cég küldi és még nem érkezett meg. Csak egyféle szállítási mód volt amihez nincs követési szám. Mit tanácsoltok, mit csináljak? Várjak még vagy írjak az Amazonnak? Elvileg dec 22.ig kellett volna megérkezni a könyvnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és végre angolul válaszoltak.