-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy használt, Amazonon (francia) vásárolt telefon vásárlásán gondolkodom. Az eladó át tudja valahogy rám ruházni a garancia ügyintézésének lehetőségét, vagy probléma esetén mindenképpen abból a fiókból kell indítani, amelyen keresztül rendelve volt?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy termék vásárlásától szerettem volna elállni (Amazon.de).
David33 hozzászólásain felbuzdúlva és is kiválasztottam az ingyenes visszaküldést DHL-lel.Csak gondoltam írok ide a topikba is, hogy nálam (is) működött ez az opció, le tudtam adni a helyi Postán a csomagot.
Pontosan, ahogy írta a leírás: címzés a dobozra, a másik vonalkód a dobozba, majd ezzel így be a postára. Először furcsán nézett az ügyintéző, egyre csak egy másik címiratot keresett, azt mondta lennie kellene még egy lapnak. Hát mondom az nincs.

Ettől függetlenül sikerült beolvasni a kódot. Az nem volt kérdés, hogy MPL Europe Standard Inverz, egyből arra gondolt ő is, csak nem bírta így lezárni talán (?) a rendszerben.
Aztán valamit csak sikerült neki, berakott egy ajánlottas papírt a kis nyomtatóba, arra rányomta a gép a csomag adatait, és odaadta - mondta, hogy tartsam meg.
Ennyi volt igazából, aztán ment a többi csomag közé.
A pesti elosztóig nyomkövethető volt, utána csak akkor kaptam értesítést mikor kint kézbesítették Németországban.Rá egy napra meg is érkezett a visszautalás (teljes összeg).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Használt Lenovo ThinkPad T490 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest