Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy használt, Amazonon (francia) vásárolt telefon vásárlásán gondolkodom. Az eladó át tudja valahogy rám ruházni a garancia ügyintézésének lehetőségét, vagy probléma esetén mindenképpen abból a fiókból kell indítani, amelyen keresztül rendelve volt?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy termék vásárlásától szerettem volna elállni (Amazon.de).
David33 hozzászólásain felbuzdúlva és is kiválasztottam az ingyenes visszaküldést DHL-lel.Csak gondoltam írok ide a topikba is, hogy nálam (is) működött ez az opció, le tudtam adni a helyi Postán a csomagot.
Pontosan, ahogy írta a leírás: címzés a dobozra, a másik vonalkód a dobozba, majd ezzel így be a postára. Először furcsán nézett az ügyintéző, egyre csak egy másik címiratot keresett, azt mondta lennie kellene még egy lapnak. Hát mondom az nincs.

Ettől függetlenül sikerült beolvasni a kódot. Az nem volt kérdés, hogy MPL Europe Standard Inverz, egyből arra gondolt ő is, csak nem bírta így lezárni talán (?) a rendszerben.
Aztán valamit csak sikerült neki, berakott egy ajánlottas papírt a kis nyomtatóba, arra rányomta a gép a csomag adatait, és odaadta - mondta, hogy tartsam meg.
Ennyi volt igazából, aztán ment a többi csomag közé.
A pesti elosztóig nyomkövethető volt, utána csak akkor kaptam értesítést mikor kint kézbesítették Németországban.Rá egy napra meg is érkezett a visszautalás (teljes összeg).
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest