Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy használt, Amazonon (francia) vásárolt telefon vásárlásán gondolkodom. Az eladó át tudja valahogy rám ruházni a garancia ügyintézésének lehetőségét, vagy probléma esetén mindenképpen abból a fiókból kell indítani, amelyen keresztül rendelve volt?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy termék vásárlásától szerettem volna elállni (Amazon.de).
David33 hozzászólásain felbuzdúlva és is kiválasztottam az ingyenes visszaküldést DHL-lel.Csak gondoltam írok ide a topikba is, hogy nálam (is) működött ez az opció, le tudtam adni a helyi Postán a csomagot.
Pontosan, ahogy írta a leírás: címzés a dobozra, a másik vonalkód a dobozba, majd ezzel így be a postára. Először furcsán nézett az ügyintéző, egyre csak egy másik címiratot keresett, azt mondta lennie kellene még egy lapnak. Hát mondom az nincs.

Ettől függetlenül sikerült beolvasni a kódot. Az nem volt kérdés, hogy MPL Europe Standard Inverz, egyből arra gondolt ő is, csak nem bírta így lezárni talán (?) a rendszerben.
Aztán valamit csak sikerült neki, berakott egy ajánlottas papírt a kis nyomtatóba, arra rányomta a gép a csomag adatait, és odaadta - mondta, hogy tartsam meg.
Ennyi volt igazából, aztán ment a többi csomag közé.
A pesti elosztóig nyomkövethető volt, utána csak akkor kaptam értesítést mikor kint kézbesítették Németországban.Rá egy napra meg is érkezett a visszautalás (teljes összeg).
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest