- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraser22
csendes újonc
Amazonos csomag vissza küldése hogy működik? Nem látom hogyan lehetne házhoz rendelni a DHL futárt csomagfelvételre (van előre kinyomtatott cimke így ingyenes lenne a visszaküldés) személyesen pedig nem tudom elvinni feladni. Akkor így marad a fizetős megoldás DPD, GLS?
-
fraser22
csendes újonc
válasz
radi8tor
üzenetére
Két eladótól rendeltem (amazon.de) mindkettőnel a "Dispatches from Amazon" szerepel. Ahogy néztem 2 csomagban fogjak küldeni, volt egy kis gond a rendelés leadás után amire 10 nappal később derült fény. Van egy kicsi esély arra, hogy még jövő héten ide ér? A rendeléseknél azt irja, hogy "Expected by 28 Dec"
-
fraser22
csendes újonc
Az első Amazonos rendelésemet várom, jelenleg a "Dispatching Now" státuszban áll (ez különben mit jelent, hogy most csomagolják?). Melyik futár szolgálat fogja kiszállitani? GLS, Magyar Posta? Standard Shippinget választottam.
-
fraser22
csendes újonc
December 4.-én adtam le az első Amazonos (amazon.de) rendelésemet. 2 termék 2 különböző eladótól. A csomag azóta a "Not Dispatched" állapotban van. Ez normális?
Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?