Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraser22
csendes újonc
Amazonos csomag vissza küldése hogy működik? Nem látom hogyan lehetne házhoz rendelni a DHL futárt csomagfelvételre (van előre kinyomtatott cimke így ingyenes lenne a visszaküldés) személyesen pedig nem tudom elvinni feladni. Akkor így marad a fizetős megoldás DPD, GLS?
-
fraser22
csendes újonc
válasz
radi8tor
üzenetére
Két eladótól rendeltem (amazon.de) mindkettőnel a "Dispatches from Amazon" szerepel. Ahogy néztem 2 csomagban fogjak küldeni, volt egy kis gond a rendelés leadás után amire 10 nappal később derült fény. Van egy kicsi esély arra, hogy még jövő héten ide ér? A rendeléseknél azt irja, hogy "Expected by 28 Dec"
-
fraser22
csendes újonc
Az első Amazonos rendelésemet várom, jelenleg a "Dispatching Now" státuszban áll (ez különben mit jelent, hogy most csomagolják?). Melyik futár szolgálat fogja kiszállitani? GLS, Magyar Posta? Standard Shippinget választottam.
-
fraser22
csendes újonc
December 4.-én adtam le az első Amazonos (amazon.de) rendelésemet. 2 termék 2 különböző eladótól. A csomag azóta a "Not Dispatched" állapotban van. Ez normális?
Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?