Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Ezt a vámolás-áfázás kérdést nem teljesen értem hogy van.
Az említett példában, ha beteszem a kosárba a terméket és végigfuttatom a rendelést, nekem kiszámolja 20217 forintra, ami kb a levezetett 52.22 euró. Azt nem tudom a kollégánál miként jött elő ez a levezetés, mármint, hogy így részletezi.
Én ezt látom: [kép] Ha a kosárban egy 114 dolláros terméket usa címre kérek, ezt számolja: [kép] Ugyanezt magyar címre: [kép] Ebből azt gondolom, hogy a magyar áfát ráteszi. Kérdés, hogy a vámolással mi a helyzet.
Lehet rendelni kellene valami apróságot, hogy miként ér ide, legalább tudná az ember mi merre.
Az angliából rendelt termék 8,32 font volt és 800 ft vámteher kifizetése után kaptam csak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az említett példában, ha beteszem a kosárba a terméket és végigfuttatom a rendelést, nekem kiszámolja 20217 forintra, ami kb a levezetett 52.22 euró. Azt nem tudom a kollégánál miként jött elő ez a levezetés, mármint, hogy így részletezi.
Én ezt látom:
Lehet rendelni kellene valami apróságot, hogy miként ér ide, legalább tudná az ember mi merre.