Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszichiater
senior tag
Sziasztok!
Első rendelésem. amazon.com-ról rendeltem, amit rögtön el is rontottam, mert véletlen kifizettem az egyik terméket, utána meg a másikat, úgyhogy most sikerült két csomagot, két szállítási költséget összehoznom.
Kérdés az hogy olyan van hogy csak az egyik rendelést vonták le a kártyámról a másikat pedig nem ?! Ennek ellenére ez utóbbi is úton van, annak ellenére hogy az nincs kiegyenlítve. Igaz az utóbbinak nincs még track száma, csak várható érkezés. Írjak nekik hogy rendezném, vagy majd levonják ?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérdés az hogy olyan van hogy csak az egyik rendelést vonták le a kártyámról a másikat pedig nem ?! Ennek ellenére ez utóbbi is úton van, annak ellenére hogy az nincs kiegyenlítve. Igaz az utóbbinak nincs még track száma, csak várható érkezés. Írjak nekik hogy rendezném, vagy majd levonják ?