Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm.

Buta voltam, és mérgemben írtam egy google fordítós panaszlevelet, majd másnap egy németül jól tudó ismerősömmel egy másikat, és így ugye 2db nyitott ticketem volt.
Mindkettőre válaszoltak, de az egyiknek ott volt az alján, hogy ez egy automatikus válasz, erre ne válaszoljon.
A másik alján nem volt ott és látszólag ember írta, arra válaszoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy megkapják-e, mert fura volt a címzett mailcíme.
Akkor várok egy kicsit, hogy reagálnak-e.Hétvégén is van support?
U.i.: Amúgy szó nélkül küldtek egy másik lemezt a kibontott/kilopott lemezem helyett, legalább is az order státusz szerint úton van.
Ez tényleg korrekt dolog, kicsit fura is, hogy ennyire bevállalósak, és semmi megkérdőjelezés nincs bennük.Már csak az a bajom, hogy a hirtelen mérgemben nyitott ticketemet visszaküldés, újraküldés címszóval írtam, és az automatikus válaszlevél szerint vissza kellene küldenem az üres tokot, mert ha nem teszem, 30 nap múlva rámterhelik azt is.
A supportos emberke meg azt válaszolta, hogy nem kell visszaküldenem semmit, küldik simán a pótlást, ami érthetőbb is lenne, hisz mit kezdenének egy üres tokkal...
Szóval most ezt kellene tisztáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- MikroTik RB4011iGS+RM router 10 db Gb ethernet porttal eladó!
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest