- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Hat nekem jol elment a kedvem az amazontol.
Most probaltam elosszor rendelni, mert kedvezo aron mutattak nekem egy fulest.18 dollar a fules es oda van irva 26 dollartol ingyenes a szallitas.
Eltokoltem masfel napot, hogy talaljak meg vmit amire szuksegem lenne, es szallit is kishazankba. Vagy 15 termeknel kiirta sajna nem szallitanak.
Na mondom akkor nezzuk meg ha csak a fulest rendelem mennyi is a szallitas.
Hat 35 dollar. Na ez igy nem tetszik legyen, akkor veszek kettot megvan a 25 dollaros hatar.
Berakom kosarba nezem hat akkor is felszamolja a szallitast, hiaba van 25 felett..Items (2): $37.66
Shipping & Handling: $35.97
Total Before Tax: $73.63
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Import Fees Deposit $18.41
Order Total: $92.04na igy mar nem kell nekem ez, erre elment masfel napom.
Hat miert nem lehet ugy leprogramozni azt az aruhazat, hogy rogton figyelembe vegye a szallitasi cimet mint ebay eseteben??
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest