Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem hozzátok és az a következő lenne:
Miért van az, hogy ahányszor egy csapatképet,csoportképet fotózok, az arcok nem elég élesek? Tudom, itt a rekeszen van a lényeg, meg a záridőn, hogy azért be se mozduljon. Na, meg a gépen és a lencsén is.
Hova fókuszáljak, amikor csapatképet készítek és minimum mekkora rekesszel készítsem legközelebb őket, hogy nagyjából mindenhol szép élesek legyenek az arcok?
Itt egy fotó , ami 8-as rekesszel készült, 640-es záridővel, kézből, Canon 7D és kit obival (18-55mm).
[ Szerkesztve ]
-
Pikaa
aktív tag
Múltkor,hogy legégettem magam,nem szívesen írok a topikban,csak figyelek. Picit megszégyeltem magam.
Vélemény kérhetek erről a képről?
-
Pikaa
aktív tag
Ne haragudj,de a következő mondatod nem értem (kezdő fotós vagyok): "elesseggel mondjuk gondok vannak, mintha kicsit backes lenne a rendszer..." Kifejtenéd érhetőbben?
@ hcl: Köszi,de picit megkínlodtam vele,főképp a hinta miatt,mert mozgott,s minden képen más helyzetben volt.
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Hasonló képek hogyan készűlnek,tudnátok adni róla részletesebb leírást? GOndolom egy álványra van szükség és utómunkára.
-
Pikaa
aktív tag
Jó estét!
Egy ilyen képet,melyik móddal, ill. milyen beállításokkal tudnák elkészíteni? kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest