Hirdetés
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz
topikk #47200 üzenetére
Sziasztok! Sejtettem, hogy hullámokat fog vetni a parlamentes kép.
, valószínűleg én is ugyanezeket mondtam volna rá mint ti ha más teszi be.
torzo: azert f4 mert élességbeni különbséget szerettem volna a keret és a téma között, ugyanúgy mint amikor átnézel a nyíláson és nem látod élesen a keretet. És nem volt nálam állvány, innen a magas ISO. Persze nem is technikailag szerettem volna elemzést / kritikát, inkább a témaválasztás miatt.
A wb-hez (és ez most komoly kérdés): miért baj az ha úgy hagyom ahogy azt élőben is látom? Ilyen sárgák a budapesti épületek éjszakai fényei.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz
topikk #47200 üzenetére
Nem rossz ez, csak brutál sárga. A fehéregyensúlyt nagyon gyorsan rakd rendbe. De lehet, hogy jó lenne fekete-fehérben is.
Plusz én levágnám/leszedném a bal és jobb felső sarkokból azokat a világos részeket, hogy ne vigyék el a figyelmet, meg hogy az ívek szépen a kép széleire fussanak ki.
(#47201) torzo: Ez elég sarkos volt. De te tudod...
(#47204) torzo: Gondolom, nem volt nála állvány, odafogni sem tudta semmihez, és így kézből kellett kitartani. És sem cipelek mindenhova állványt, a legtöbbször csak úgy jönnek a képek, nem megyek direkt ezért bizonyos időre, meg helyre, meg nem tervezgetem. Persze ilyen is volt már.
-
halagabor
tag
válasz
topikk #47200 üzenetére
Ja, sok turista is meglövi. És? Emiatt kellene meghagyni a japcsiknak? Akkor amire egy külföldi ráemeli az obiját arról én szálljak le? Ne már! Nem is értettem sosem ezt a "turistás" kategóriát.
Ez egy teljesen frankó képötlet. A keretezés egy gyakori és népszerű kompozíciós eszköz. És itt olyan a keret, hogy harmadolja a témát. Nincs vele gond. Viszont én akkor nagyobb teret hagytam volna a keretnek alul és felül is. A szín valóban nem szerencsés, de éjszaka ilyen narancssárga a város. Legközelebb megpróbálhatod kék órában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Politika
- Gmail
- Anime filmek és sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest