- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- 12 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkoló a Minisforum receptje szerint
- ASUS blog: hazánkban is elérhető a ROG Elite program
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
contaxg #38769 üzenetére
Pedig van benne igazság. Ráadásul off-ba is tette, úgyhogy ezért nem érheti kritika. A fórumon az adott téma mellett sajnos számít a stílus és a hozzáállás is, mivel ez egy közösség. Nem linkelhetek képet úgy, hogy tessék b@**+, mert egy idő után joggal neki nem fog tudomást venni rólam és ki fognak közösíteni. Ez nyilván egy szélsőséges példa volt, de azért szerintem érthető az összefüggés. Régen én is többet hepciáskodtam, küzdöttem az igazamért. Mára, 1: higgadtabb, megfontoltabb lettem a való életben is, 2: ez kihatott az oldalon lévő tevékenységemre, viselkedésemre is. Nem szeretek konfrontálódni, értelmét sem látom hogy másra erőltessen az igazam, a hülyeséget megpróbálom nem felvenni. Fárasztó számomra és mások számára is => semmi értelme, csak rontja a hangulatot.
És ez a hsz sem a fotózásról szól, azért szerintem van helye itt. Még valami: több alázat a téma iránt, kevesebb kritika és okoskodás és ezt nem bántásból mondom, távol álljék tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest