- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
lyunior #19657 üzenetére
Azért az elbasztadnál finomabb megfogalmazás is elegendő lett volna. Viszont a téma nem éles és zajos részt nem értem. A téma pont ott éles, ahol a leginkább szem előtt van. A zajhoz nem tudok mit mondani, mert én nem látok sehol se zajt rajta, meg iso 160-on készült.
Az hogy a téma semmitmondó/háttér zavaró az nyilván olyan, hogy nekem pont az adja a kép lényegét, más aki nem ismeri nyilván annak az. A növényt is pont azért hagytam bebukva, mert nem az lenne a fő téma viszont önmagában a homályos kép meg kicsit kevés lett volna. A növényt megkerülve a hátteret fotózni: csináltam már nem is egyszer olyant erről a tájról, nem sikerült izgalmasra, sima "túrista fotó" szint. A naplementét meg írtam, hogy nem igazán az volt a cél. De ezen nem akarok magyarázkodni, mert nagyon szubjektív dolgok, amik ha nem jönnek le a képről az azt jelenti tényleg elbasztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- PlayStation 5
- Windows 10
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged