Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Mostanában csak pár napos kihagyással van időm benézni, de azért lesem a topicot. Esetleg ha megoldható a jövőben, hogy ne csak linkeket, hanem miniatűröket is bepakoljatok (lásd régebben), megköszönném. Igaz, még csak kedd van, de egész napos gépelés után már idegesítő ennyi linkre kattintva meglesni a zsákbamacskákat. Köszönöm.
(#5212) Novics
Nekem a fogarasi kép tetszik. A koris túl középre rendezett, a második meg valahogy számomra nem érdekes.
(#5217) Chance
Az első nekem baromira kék, szerintem ilyen kék ég nincs. A macsek mintha életlen lenne, meg kár, hogy le van vágva a füléből. A harmadik kép kompozíciója és színei nekem tetszenek.
A többi kép korábbról már ismerős volt.(#5225) dannyl
A macsek aranyos, fölötte kevés szerintem a hely, meg most már lehet vagy az én szemem fáradt, de életlennek látom. A második kép viszont nagyon tetszik.
(#5226) korcsillio
Ez a kép nekem sajnos semmit mondó. Fakó, középre rendezett...
(#5241) royalka és (#5242) narancsnn
Veletek együtt várok a jó időre.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nem lehetséges, hogy kényelmetlen számára az ól, esetleg zavarja az, hogy ha bemegy, akkor nem lát ki panorámába?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz narancsnn #5047 üzenetére
A lila rongy vagy szatyor nagyon elhúzza a szemem, utána számomra is a szemét, valamint a belógó gaz a zavaró. Nekem így álló képben tetszik, talán kicsit még hátrébb mentem volna, hogy az első kanyar is teljesen a képben legyen. Sajnos ha vágod, pont kiesik az első részlet. Esetleg érdemes lenne megpróbálni közelebb menni, egészen a partra, és egy széles látószöggel.... Legalábbis én így látom.
-
Real_Necro
veterán
válasz korcsillio #5041 üzenetére
Korcsillio
Az ötlet tetszik, viszont a szembevakuzás és a miatta kialakult árnyék kissé elrontja. A háttér tanúskodik róla, hogy szép adag elfogyott.
Peregrinator
Szép kis albumod van. Nekem személy szerint az Oly E-P2-vel készült képek tetszenek legjobban. A petróleum lámpás hangulata nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz mishubi #4915 üzenetére
Belső vaku terelésére kipróbáltam még karácsonykor a magyar kártya egy lapját (vaku elé tartottam), plafonra villantva már jelentős különbségeket tapasztalni.
-
Real_Necro
veterán
válasz mishubi #4912 üzenetére
A legyes kép színeiben és kompozícióban nekem tetszik. Ami gond lehet vele, hogy sötét lett és kicsi a DOF a légy körül.
A kutyás képnél nekem úgy tűnik telibe vakuztad.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz matarese82 #4893 üzenetére
Van bőven info, csak guglizni kell.
-
Real_Necro
veterán
Ezt a blökit nem lehet megunni. Nekem tetszenek a fények, meg a kép is teljesen jó. Én is próbálkoztam ma, de csak DIY módszerrel, fehér fényes lap, meg led reflektor, időzítő gépen benyom, majd kézben tartottam refit meg lapot akvárium mögött.
-
Real_Necro
veterán
Tekintettel arra, hogy nagy hobbim az akvakertészet is, szombaton született egy kicsi nano akváriumom, melyről prezentálnék egy képet:
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Des1gnR #4866 üzenetére
Így már ok, csak valahogy túl kicsi a kép. A harmadolást jól láttam, sok lett a föld. A színek viszont tetszenek.
-
Real_Necro
veterán
Jó sok kép született, mióta utoljára benéztem.
Vegyük sorba:
(#4831) TripleB
A fotómasinás képen kívül a többi valahogy nem fogott meg. Esetleg a gépet el tudnám képzelni FF-ben kicsit régimódinak textúrázva.
(#4832) End-ru
Mázlista. Jó dolog lehet így fotózni, igazi élmény. Kár, hogy kifelé fut (de végülis menekülőre fogta), én is kicsit szűknek érzem a vágást.
(#4849) Kean_Sorbo
Az elsőben látok fantáziát, a legnagyobb gond vele szerintem, hogy túlságosan középre lett komponálva. A 7-es egész jó.
(#4852) End-ru
A nyúl nekem tetszik a levegőben, hiába, ő is menekült. Lehet legközelebb segéddel érdemes menned, elindultok 2 irányból egymás felé, és aki felé kezd futni a nyúl, az lesz a befutó.
A 2. és 4. képen nekem a vignettálás nagyon zavaró. 2 kép mint írták zajosra is sikeredett. 4.-et szűknek érzem.
A 3. kép felhője nekem túl sötét, ugyanígy a föld is.(#4858) Des1gnR
Ezt sajnos én sem tudom megnyitni, de kíváncsi lennék rá. Így kicsiben mintha hiányozna a harmadolás.
-
Real_Necro
veterán
Aldebaran:
A csajos képek szerintem csalás, a téma elvonja a figyelmet... Az autósok nekem tetszenek. Svenkelést még nem próbáltam
P06:
Az első nagyon jó, talán kicsit több helyet hagytam volna felül és jobbra (a legszuperebb, ha egy eldobott kő is benne van ), valamint a belógó fűszálak zavaróak kicsit.
A Zéé:
Régen jártam már a Gébárti tavon. Az első kép szerintem jó lett, talán kicsit túl középre sikerült komponálni. A hattyúsban nem látok semmi különlegeset, az utolsó viszont sápadt lett.
-
Real_Necro
veterán
korcsillio:
Tetszik a kép, olyan, mint egy régi fotós újságban megjelent "újdonság".
zool1:
Perspektíva korrekció után már jobban tetszett a kép, addig vészesen dőlt, nekem elsőre kicsiben a HDR fel sem tűnt, szerintem ez jó dolog. m3ss kollégával értek egyet, hogy egy szélesebb látószög lehet jobb lett volna, nekem zavaró a levágott fa teteje. Az mondjuk megint csak látszik, hogy a bal oldali háztetőből akkor több lenne a képen.
Ha már Eger, nem gondolkodtál még dombtetős panorámaképben?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Az elsőt felül én is szűknek érzem, a második viszont tetszik így. A harmadiknál a lámpát és járdát kicsit középre érzem komponálva, vagy lehet az aljából kellene vágni? A 4. és 6. kb semmit mondó, viszont az 5. ködös nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
m3ss:
3 kép közül nekem az első jön be legjobban, fektetve lehet messzebbről kellett volna, de így szerintem jó az állókép. Egyedül a kerettel nem vagyok kibékülve.
Az erdősön a kék ég nekem elsőre furcsa volt. FF-ben milyen lehet ez a kép?
Paneloson nekem túl sok a részlet. Kicsit túlzsúfolt számomra.Murderer69:
fattyu-val értek egyet, viszont a kép nagyon őrült, tetszik. Talán a jobb szemén mintha életlennek látnám, de lehet csak én vagyok most melóból hazaérve fáradt.
-
Real_Necro
veterán
Direkt meghagytam a zöldet lent, mert túl sivár és sötét lenne nélküle. Itt cégnél újabb fajta monitoron a kép is kicsit más, világosabb. Nekem már zavaró a hal körül maradt zöld homály. Vagy lehet csak itt túl világos a beállítás?
-
Real_Necro
veterán
Én is jövök egy újjal:
-
Real_Necro
veterán
Nekem az elsőnél túl sok minden van a képen. A második tetszik, talán fölötte még egy kis helyet hagytam volna.
-
Real_Necro
veterán
Most jött meg a 2 év garis 50mm f/1.8D-m Hamarosan remélem újabb képekkel szolgálhatok.
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #4633 üzenetére
Az lehet, de nem is szeressük.
-
Real_Necro
veterán
Ezért is írtam, hogy a pózolás nagyon jó. Nekem is tetszik a kép, csak ilyenkor mindig előszedem a kritikus szemem.
m3ss:
Bár portréhoz sokat nem merek hozzá szólni, szerény véleményem szerint a 4 ujj tényleg fura, meg talán a feje fölött kellett volna még hely. A vakut nem tudom, még nem volt szerencsém hozzá, nekem a haj az tetszik.
szerk.: és az arca bal oldalon tényleg kicsit kezd összeolvadni a háttérrel.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Szia,
számomra abszolut nem untató, szép blöki.
Az elsőn balra tettem volna és jobbra meg felfele több helyet hagytam volna neki, érzékeltetve, hogy valamit (pl madarakat) bámul, viszont a pózolása nagyon tetszik. A harmadiknál pedig jobb oldalra rendeztem volna kutyát és bal oldalon több helyet hagytam volna. Kicsit sikerült középre komponálnod most.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz izomhod #4576 üzenetére
Az első képnél nekem az alsó belógó ág és boa nagyon zavaró, a háttér sem lett valami jól megválasztva. A második borzalmas, elvágott dísz, elvágott faág, a fényfüzér zöld drótja...
-
Real_Necro
veterán
Ha már a karácsony a szeretet ünnepe... (vagy kapsz egy golyót) Nekem még mindig erőszakgeneráló eszköz. De a dekorált narancs adott egy jó ötletet, köszönöm.
-
-
Real_Necro
veterán
(#4483) kulerr
Nekem is az utolsó kettő tetszik. A napos az nagyon bejövős, utolsón nem sok a CA?
(#4490) raziel01
Az első kettőn nekem hiányzik fölötte egy kis tér. A harmadik tetszik, csak bal oldalon mintha homályos lenne (vagy koszos a monitorom?).
(#4491) End-ru
A FF pókosba nekem is tetszik az árnyék hatása. Ezen kívül szerintem az utolsó is jó.
Pókláb FF-ben milyen lenne?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Szia,
Az első nekem tetszik, talán ha a háttér kicsit elmosottabb lenne, még jobb lenne.
A másodikon a levágott oszlop és a jobb oldalon lévő ember számomra zavaró, a tetejéből biztosan vágnék, valamint kicsit lentebbről készítve lehet hangsúlyosabbá válna "Rocky".
A pislogósnál a bokor lett kicsit levágva, lehet érdemes lett volna balra kutyát, jobbra bokrot komponálni, bár úgy meg túl mű lenne. Esetleg közelebbről és lentebbről a kutyát, úgy is ő a főszereplő.
Csipkebogyós szerintem nem sikerült, háttér nincs eléggé mosva, levelek levágva...
"Rocky ül"-nél levágtad szegény eb lábát, valamint kifelé néz a képből, itt lehet az álló kép jobb lenne.Én így látom.
-
Real_Necro
veterán
(#4461) Zol01
Az első olyan semmilyen, viszont a másikat ha egyenesbe hozod, akkor tetszik.
(#4463) zool1
A 6 és 7 nekem tetszik, főleg a 6-os. 7-est talán az 1-el együtt szűkebbre szabtam volna, vagy legalábbis 7-nél kevesebb földet bele. 1-nél nem tudom, érdekesek a színek, főleg a felhő és a tükörképe.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Murderer69 #4449 üzenetére
Akkor szent a béke.
Nekem a múltkor "lőtt" sárga fejkendős képed sokkalta bejövősebb lett. Ízlések és pofonok.
-
Real_Necro
veterán
válasz Murderer69 #4446 üzenetére
Szerintem kicsit félreérted a dolgot. Nem a vadászattal van a gond, vagyunk itt sokan húsevők és vidékről származók, tudjuk, hogy nem vákuumfóliában születik. A természetes körforgás része mind a vadászat, mind a baromfinevelde vagy vágóhíd.
Nekem két dologgal van gondom.
Az egyik, hogy pl egy disznóvágást sem fotózok (pedig részt vettem már néhányon aktívan), valamint a vágóhídra sem vagyok kíváncsi, engem kicsit elrettent, ha elejtett vagy leölt állat képét látom. Ezért nem szeretek pl vadászházakban sem járni, a preparátumokat meg ki nem állhatom.
A másik az a fácán vadászat, de lehet a mi ismeretségünkben nem volt profi a vadász. Az esetek nagy részében sz@rrá volt lőve szegény, tele ólommal, gyakorlatilag nem volt felhasználható része.Ez saját vélemény, én elfogadom, hogy a vadászat is jó dolog, de nem számomra.
Amúgy fácánt csak söréttel lőnek, vagy golyóval is?
-
Real_Necro
veterán
válasz Murderer69 #4435 üzenetére
Tudom, hogy nem a te képed volt a múltkori, csak nálam a kettő kb egy kategória.
Az ok, hogy ehető, gondolom volt szerencséd már hozzá kiszedni az ólom darabokat belőle. kb olyan mint bokszkesztyűvel hangyát szedni. Az utolsó példánynak, amihez közelebb kerültem, sajnos egy ép csontja nem volt a söréttől...
Lényegében kifejeztem szerény véleményem, ezt gondolom a képről. Ilyen irányba biztosan nem megyek el.
-
Real_Necro
veterán
válasz Murderer69 #4430 üzenetére
duplo... bocsi, nem vettem észre a szerkesztési időt.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Nekem az első 9 nagyon tetszik. A többi már valahogy átlagos.
Murderer69:
Nem értem ezt a vadász stílust. Szegény fácánnak annyi, a belepumpált söréttől meg fazékba sem sűrűn kerül. Hatásban kb olyan mint a múltkori pisztolyos kép.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Nem voltam túl sokszor Kecskeméten, de google barátom kiadta pl ezt:
[ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
Szia!
Az elsőnél engem csak a 2 lámpa zavar a bal sarokban, talán még kicsit sötét is lett a kép. A második nagyon sötét, nem sokat látok ki belőle. Hold fotót szerintem senki nem hagyja ki, ha jól tudom most hétvégén lesz teljes Holdfogyatkozás. Szerintem érdemes inkább azt a pillanatot megörökíteni, legközelebb 2015ben lesz.
-
Real_Necro
veterán
(#4358) m3ss
Parlamentes nekem tetszik, talán még kicsit durvábban rátoltam volna. A laktanyás nekem valahogy ferdének tűnik, a kálváriáson az előttem szólókhoz hasonlóan szerintem is kicsit sok lett a textúra, a naplementés viszont megint csak bejövős.
(#4361) fattyu
Az első színei nagyon tetszenek, kár, hogy belóg az ág. A második a lámpatesttel kicsit semmit mondó számomra.
(#4365) Murderer69
Le a kalappal, ez nekem mind színben, mind kompozícióban nagyon tetszik.
-
Real_Necro
veterán
Macro-s tapasztalataidra szerintem itt többen is kíváncsiak lennénk. Én most szándékozom egy 50-es D-s vagy egyel régebbi, de még AF-es obit beszerezni, hogy legyen portréra, meg fordítóval makróra is használható. Persze még gyerekcipőben jár a dolog.
-
Real_Necro
veterán
Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal. Nálunk megállt a fejlődés a Slavia 631-nél.
A fotóhoz sokat nem tudok hozzá tenni, a levágott dolgokról már szóltak előttem. Nekem talán kicsit sok minden van a képen.
-
Real_Necro
veterán
Már tudom miből telik obira... Símaszk merre van?
Szerk.:
A fegyver látványa amúgy engem feszültté tesz. Jobban szeretem a pókos képeidet.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
-
Real_Necro
veterán
A kutyás képen nekem valami furcsa. A hátsó fánál és a kutyaólnál foltosnak tűnik. Ablaküveg mögött voltál, vagy koszos, esetleg vízcseppes volt a lencse?
-
Real_Necro
veterán
válasz raziel01 #4264 üzenetére
Legközelebb rakj fotótáskába egy kis kukoricát, aztán ha szöknek, akkor egyik kezedbe gép, másikba kukorica legyen.
(#4263) End-ru
A második kép nekem tetszik, az elsőnek a színei annyira nem jönnek be.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
(#4257) raziel01
A legjobban az zavar, hogy jobbra dől a kép. Aztán a libák vándorolnak kifelé, kicsit olyan, mintha te üldözted volna a vázzal őket. Nekem így sajnos nem sokat mond.
(#4258) fattyu
Sajnos nálad is kifelé vándorol a bogár, egyébként egész jó lenne. Talán kicsit sötét még, legalábbis én így látom.
-
Real_Necro
veterán
Látom nagy híresség a blöki, tetszik a kép.
Mikor készítesz a szeméről valami jó kis közelit, aztán mehet szem színesbe, többi meg szürkeárnyalatba?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Az első nekem tetszik, leszámítva a háttérben a ronda villanyoszlopokat. Ha szerkesztést nézem fekvőbe fotóztam volna, balra fa, jobbra meg többet mutatni állatokból, igaz, nem tudom mi volt jobbra... A színek tetszenek. Ez 1 raw-ból lőtt HDR kép?
-
Real_Necro
veterán
(#4211) raziel01:
Nekem életlennek tűnik a kép, hátul meg már olyan, mint egy negatív.
(#4212) Zseketto:
Az első képen sajnos levágtad az alanyod ujját. A másodikon számomra az 1-2 csillag a zavaró, a harmadik egész jó, szépek a felhők.
-
Real_Necro
veterán
Ha fixen rászerelem az obira az adaptert, akkor nem gond, mert csak a bajonett van. De ha az adaptert cserélgetni akarom, vagy a benne lévő lencsét védeni, akkor már macerásabb lecsavargatni.
-
Real_Necro
veterán
Nem tudom mi van a lencse nélküli adapterrel, ha az felmenne, akkor kikerülhetném a lencse okozta minőségromlást. Igaz, hogy akkor nem lesz végtelen, de számomra ez nem akkora gond. Hétvégén még jobban meglesem, csak nem akartam vázat sem sokáig nyitott aknával hagyni. Valószínüleg több próbálkozásom ilyen átalakító adapterrel nem lesz, mert macerásnak tartom oda-vissza szerelgetni a gépet. Inkább gyűjtök a 105-ös Sigma-ra, vagy valami hasonlóra, de lehet egy 50-es AF D is szóba jöhet, eddigi tapasztalataim alapján akváriumhoz megfelelő lenne.
Utóbbinál olyasmit hallottam, hogy az 50/1,8 AF-S obi minőségben jobb mint a D-s. Ebből mennyi lehet az igaz? AF I obikat is néztem, de ha jól tudom azok csak full manuálban használhatóak.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Van üveg nélküli adapterem is, csak nem tudtam rákönyörögni a vázra. Igaz azzal nem lesz végtelen fókusz, de még mindig használható.
Megpróbálok majd közeljövőben szabadban is képeket lőni az obival, beltérben vaku nélkül kevés lesz a fény.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nekem M42 adapter jött meg, sajnos a 2 közül csak a lencsés lett jó, a sima nem megy rá vázra. Szórakoztam egyet vele, semmi extra, de azért felrakom. Utómunka nincsen benne:
-
Real_Necro
veterán
válasz AMD Power #4111 üzenetére
Az nekem kb szomszéd terület. Jó ez a levéllel borított domb, a többiek meg elmondták mi nem kell róla.
Raziel01:
A második kép nekem nagyon tetszik. Talán a hátteret jobban elmosva még jobban kiemelhető az első levél. Mennyire keltél korán a képhez?
-
Real_Necro
veterán
válasz Mano_01 #4087 üzenetére
Jópofa kutya.
Ami zavaró számomra az a hátul belógó "lábdarab", valamint kicsit kevés számomra a tér, hagytam volna egy kis helyet a jobb oldalon.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
A második nekem tetszik, csak elsőre azt hittem a kicsi képről, hogy ribizli. Hangulatos a közepén a levél, ahogy megvilágítja a napfény.
A madarasról nem tudok mit mondani, nekem semmit mondó, egy csomó "fejetlen" galamb , meg mindig csak a pesti "koszos jószágok" jutnak eszembe...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz elmerfudd #4051 üzenetére
Nekem az elsőnél hiányzik a madár feje, kifelé repül a képből. A másodikkal is kb így érzek, valamint az sötét is lett. Így elsőre kb ennyi.
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz AMD Power #4028 üzenetére
Ez már korrigálva van. Hát nem tudom, nekem élesnek tűnik, viszont LR-ban még nem vagyok akkora szaki (azaz abban sem). Mit kellene még megpróbálnom javítani?
-
Real_Necro
veterán
Neeem, HAC-ra még kevés az akim. Sokat szenvedtem fénnyel is, mert felszínen úszó növény sokat eltakart, így ki is dobtam. Most meg algával is küszködök. [link]
Coxer:
Próbáltam a buborékra fókuszálni, az sem elég éles?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Az első nekem is tetszik, elsőre azt gondoltam egymás után repültek...
Én is próbáltam ma valamit lekapni, ez lett belőle:
-
Real_Necro
veterán
Jó kép lett, külön tetszik a motorcsónak, a híd után arra szegeződött a figyelmem.
A híd túlsó oldalán valamik lógnak.. az talán kicsit zavaró.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Szerintem próbáld meg először előhivatni egy 13x18-as képben. Vigyél sima jpeg-et. Utána mehet mindig egyel nagyobban. 1-1 kép előhívása nem olyan borzasztó nagy összeg.
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #3844 üzenetére
Volt kollégám gyermekei anno egymást tologatták rajta, igaz az jó pár éve volt, lehet azóta nem lehet.
Chance:
Nekem a virágos tetszik, hangulatos. A pitypangnál kevésnek tűnik a DOF.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Murphistic #3836 üzenetére
Sokkal jobb. Nekem most így tetszik. Annyi még, hogy mintha kicsit balra dőlne, de nehezen tudom eldönteni.
End-ru:
A vízeséses nekem is tetszik, az avaros és pados is bejövős, csak kicsit több előteret hagytam volna, meg zavaró a beégett égbolt.
Az elsőn is kevesebb eget és több tükörképet hagytam volna, de ott már kék az ég. Jó kis helyet találtál.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Murphistic #3828 üzenetére
Szia!
Szerintem ami zavaró az a belógó utcai lámpa, a bal oldali repülő által húzott csík, valamint középen lent valaminek (toitoi?) a teteje.
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #3806 üzenetére
Ballington:
A legnagyobb gond szerintem, hogy a sok barbár, aki megerőszakolta a falat, elrontja az egészet. Elsőre nekem a randa "szia anya" feliratra szegeződött a figyelmem, ezek után a vasúti kocsi már nem is annyira érdekelt. Szóval a meglátásod biztosan jó, csak a téma sajnos leharcolt.Murderer69:
A második képed egy kiemelt része borzasztóan vonzza a férfi tekintetet. Nagyon tetszik a kompozíció, a színek is bejönnek.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #3789 üzenetére
Szia,
nekem az elsőnél furcsa a lámpák lilás fénye. Hogy valóban ilyen e, azt nem figyeltem még meg.
A másodikat futo001 elmondta.
A harmadik sokat nem mond, csak annyit, hogy monostori erőd. Bátor vagy, hogy akkora porba vitted a gépet.A Tejesember:
Sok tanácsot nem tudok adni, mert nem tartom magam kezdőnél többnek, viszont mindkét linkelésnél a második képen (erdős és szobros) az ég erősen beégett. Talán kicsit mintha hiányozna az épületesnél és az erdősnél a kép alja is. Fotósuli videóiból okulva, szerintem kicsit több tartalmat kellene az előtted lévő dolgokból mutatni, és kevesebbet az égből.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Lol... valahol már előkerült a karácsonyi ledsor?
Murderer69:
Tetszenek a színei.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
A bicajos torzítás nekem is tetszik, de az utolsó kép is bejövős. Tetszik, ahogy a fa felém "nyúl".
-
Real_Necro
veterán
válasz Octopus21 #3709 üzenetére
Octopus21:
Utómunkáztam kicsit LR-al.m3ss:
Sajnos egyik kezembe gép, másikkal meg párom kezét fogtam, vállamon oldaltáska, szóval seprű otthon maradt...szerk.: Octopus21-nek D3100-a van, ott kisebb a lefedettség. Nekem van D90.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok,
tegnap készültek, szívesen fogadom a véleményezést.
Köszönöm előre is.
-
Real_Necro
veterán
Valóban, csak sok minden volt közben, többek között lemaradtunk egy nyaralásról, tegnap hoztam haza páromat kórházból...
Közgyűrűből (egyéb rendelt lencsék mellett) a 3 darabost rendeltem, lehet a legkisebb is elég lesz.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Murderer69 #3468 üzenetére
Köszi az infót, kíváncsi leszek a fordított obira is. Ezek szerint nem reménytelen közgyűrűvel meg 18-105-ös obival próbálkozni.
-
Real_Necro
veterán
válasz Murderer69 #3465 üzenetére
Azt lehet tudni milyen obival készült? Filózom valami fix obin közgyűrűhöz, de még nem tudtam dönteni milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest