Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nice, örülök hogy készült egy ilyen írás. hogy mennyire le lehet menni vele az alárakott hardverrel, én konkrétan egy Geode LX800 procis vason is használtam, igaz ott router volt, de működött stabilan, bár a gigabitet már nem annyira vitte
hogy világos legyen: ez konkrétan egy 486-os processzormagra épülő SoC, nagyjából a Cyrix MediaGX sorozatának a valamivel modernebb folytatása, 500 MHz és kapott pár modernebb körítést (DDR memóriavezérlő és USB)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest