Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Az attól függ, hogy a lapod mennyi áramot tud azon a csatin kiküldeni. Ha jól emlékszem általánosan 1 A szokott lenni.
Szerintem a Wing Boost nem kimondottan nagy árammal megy így 2db biztos hogy gond nélkül működni fog. De lehet, hogy 3db sem akadály.
De 3 nál többet én nem raknék rá semmilyen körülmény között sem.Jó lenne tudni, hogy mennyi áramot vesz fel vagy az is jó, ha a leadott teljesítményét tudnánk.
Anélkül biztosat nem tudok mondani. -
-
Vigneau
félisten
Némi felhasználói infó.
Látom smiti Barátom, csak beindítottam a fantáziád.Péter, a felső linked nálam inaktív... Beteszek én is a Wing Boost-ról egy linket.
-
Vigneau
félisten
A GrossClockner Rev.B -nek újratervezett rögzítőrendszere van, emellett már kompatibilis az Intel LGA 1156/1366 foglalatokkal is.
Idéztem egy fentebbi postból.A Brockennél nem tudok termékleporolásról - szerintem Péter csak megkülönböztette a bemutatódarabtól, ha jobban megnézed a honlapot.
sklopp: Köszi, majd írok, ha megvan a hűtőm.
-
FireKeeper
nagyúr
én sajnos jó minőségű képekkel fényképező hiányában nem, de tapasztalatokkal szolgálhatok.
ugyan a cpu mögött van kivágva hely hűtő szerelésnek a CM690 II-n, de én inkább kikaptam az alaplapot. a szerelés nagyon kényelmesen ment, és kellően sok hely marad a proci mellett, bár az ultramagas Patriot Viper ramjaim nem fértek el a prochoz közeli két slotban, csak a távolabbi kettőben. a csavarok kézzel is betekerhetők, az egész cucc felrakható szerszám nélkül. plusz a gépbe beszerelve is volt elég hely hogy ez egyik csavart utólak kézzel ( ! ) kicsit meghúzzam. mindent összevetve az eddigi leg-felhasználóbarátabb hűtőm, pedig volt egy pár... -
Giot
addikt
Nálam nagyon mezsgyén fért be a Luxo X142-be. És igaz hogy nem kellett hátlapi merevítő miatt kiszerelnem a lapot a Gross miatt de végül csak meg kellett bontanom mivel nem fértem hozzá a lefeszítő fülhöz. Most már szét nem szedem egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen videókártyát?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest