Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Porszűrők vannak igaz nem mágnesesek de vannak (A ház Bitfenix Merc Alpha , utolag kerültek bele a szűrök mert gyárilag nincs benne) . A gépházban nem áll a por csak nem is szeretném és ezért ez az örült takarítási mániám .
De ha azt mondod ,hogy a dupla radi necces a Wassernek Akkor lehet hagyom a fenébe. -
hermanyi
addikt
Ventit dobnám le róla ,van itthon elfekvőben 2db wing boost , azért is cserélném a radit duplára rajta .
Memóriák elférnek az SA alatt is mivel nem magasbordások. Ami bajom van az SA val ,hogy brutális nagy ,és mivel 2 havonta takarítom a gépet macerás a ventit kivenni középrőlKompakt víznél meg a radit a gépház tetejéből tudnám takarítani . Kedvem meg nincs most kiadni 30-40 ezret egy erősebb kompakt Vízre ,annyiból már majdnem rendeset össze lehet rakni hardveraprón amit esetleg később bővíteni is lehet .
-
mrobes
tag
Na, megvan a Brocken utódja egy Himalaya 2 személyében:
Hőfokok tekintetében nem történt nagy változás, bár nem sikerült túl jól az összehasonlítás, mert jobban meg kellett volna nyúznom a Brokent. Egyszerű AIDA stressz tesztet futtattam, 52C volt a legmelegebb mag, a Himalaya meg talán 1-2 fokkal ez alatt tartotta.
Prime95 vagy hasonlóan izzasztó teszt alatt talán nagyobb lett volna a különbség. A venti 400-at pörgött.
De a lényeg, hogy a RAM-ok elférnek -
csucsbicep
nagyúr
Na, akkor Triglav + i5 2400@3,7GHz, Prime95 Small FFTs
Nagyon elégedett vagyok vele, főleg az árához képest nagyon jó. Még 800-as fordulaton is elég jól átjárja a levegő a bordát, ami elég hamar átmelegszik és lehűl. Csomagolásról már írtam korábban, az valami hihetetlen igényes. A ventije szerintem 1500-as fordulaton olyan hangos, mint a Freezer 13Pro 900-1000-en. Kettő közül a Triglav a nyerő.
-
thboxx
aktív tag
Itt azt hiszem, 1366-ra teszik fel, neked a 3-mas d fejű csillag-csavart eggyel beljebb kell tenned a műanyag kereten belül...
-
Csabesz666
aktív tag
Óvatosan, mert nekem simán sikerült hazavágnom, az alaplapomat, mert egy picit jobban meghúztam, a csavarokat, és simán görbült az alaplap..... azóta szereztem, az új laphoz hátsó merevítőt, illetve, még egy jó alternatíva, hogy amikor már felcsavaroztad, a házba a lapot, akkor rögzíted, a hűtőt..... nekem mondjuk 1366-os lapom van, de a felszerelés olyan, mint az 1155-ösé...
-
andras888
aktív tag
Hát te tudod minimális barkácsolással megoldható, én biztos nem szenvednék a postázgatással, az enyémhez lefogat sem volt
De ha téged ennyire zavar, reklamálhatsz. Amúgy a ventit is kaptad hozzá?
Még megnézheted azt, hogy nem a venti külső kis lyukába próbálod bele akasztani, hanem a közelebbibe.
Sok kell ahhoz, hogy felmenjen vagy fél centi?
Esetleg egy képet feltöltesz, hogy hogy nem megy rá? Csak hogy biztos legyen, hogy valami nem passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest