Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamascs
újonc
Az SD kártya írásának engedélyezéséhez én az SDFix programot használtam, ez elvileg ugyanaz lenne, mintha kézzel írnád át nem? Ennek ellenére a link2sd továbbra sem működött nálam, feltelepítek egy alkalmazást, automatikusan linkeli sd kártyára, újraindítást kér, majd újraindítás után eltűnik az app.
Feladtam. Mondjuk nekem elég magas, hogy miért kell a belső tárhelyet kettéosztani, ráadásul úgy, hogy 16 GB-ból 1 GB van fenntartva appok telepítéséhez. -
tamascs
újonc
Nekem 1.2.9-es Kingoval sikerült Win7-es gépről. A Kingo folyamatosan próbálkozott, aztán néhány perc után a tab újraindult. Én ekkor egyből ellenőriztem a Root Checkerrel, ami aztán jelezte is hogy sikeres volt a rootolás.
A Link2sd próbálkozásaim egyenlőre sikertelenek
Többféle leírás kering a neten, tegnap folyamatosan próbálkoztam vele, de mindig meghal valahol. Ext4 fájlrendszert állítottam be, csak akkor sikerült csatolni az sd kártyát. Alkalmazás telepítése után azonban ha linkeltem, újraindítást kér, és az újraindítás után a linkelt alkalmazások eltűnnek.
Ha ezzel kapcsolatban van valakienk ötlete, tapasztalata, ossza már meg legyen szíves.
-
tamascs
újonc
Win7-es gépről rootoltam, simán csatlakozott, majd a root után pöcsölt egy ideig, mintha újra és újra lefutott volna a root ciklus, de kb. 3-4 perc után újraindult a tab és sikerült.
USB hibakeresés módot gondolom bekapcsoltad.
A képernyő forgatás ilyen esetekben szerintem minden telón jobbra történik, függetlenül attól, hol vannak a fizikai gombok. Nekem a LG G telón is jobbra forgatja a játékokat, függetlenül attól, hogy tartom. Annak jobb és bal oldalán is van fizikai gomb. -
tamascs
újonc
Az automatikus forgatás szerintem jól működik, az hogy a progik eleve fekvő módban indulnak nem hiba, és nem függ össze azzal, hogy tartod épp a tabot. Viszont az automatikus áthelyezés belső tárhelyre gomb tényleg zavaróan működik. Illetve engem az is bosszant hogy ha kirakom a gyereknek az indítóképernyőre a telepített játékok widgeteit, de az alkalmazásokat áthelyezem a belső tárhelyre, újraindítás után a widgetek eltűnnek.
-
tamascs
újonc
Sziasztok!
Nos az emagon a black friday napon én is vásároltam egy h8+ tabletet, és szenvedek vele, mert nem lehet alkalmazásokat telepíteni csak a belső memóriára, és ami ennél is rosszabb, csak arra a bizonyos nem egészen 1 GB területre, ami erre fenn van tartva. És mit mondjak, ez borzalmasan kevés, még akkor is ha az app egy részét át lehet mozgatni a belső tárhely nagyobb, 12 GB-os területére.
De végre van egy topikunk, hasznos infókkal, gyorsan végig is olvastam és lesz ami lesz alapon le is töltöttem a kingo root-ot. És van is egy jó hírem...
Sikerült rootolni.http://itcafe.hu/dl/upc/2015-01/06/487030_gtkhbydyfp6minye_20150106_094618.jpg
Szóval próbálgassátok türelmesen, mert sikerülni fog.
Kicsit várni kell rá, aztán egyszer csak újraindul és elvileg kész is.
És ha már itt tartunk, hogyan tovább? Olvastam ezekről a linkelgetős progikról, amik úgy csinálnak mintha a belső tárhelyen lenne az app, de közben átmozgathatjuk külső sd-re. Ez lenne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Feladtam. Mondjuk nekem elég magas, hogy miért kell a belső tárhelyet kettéosztani, ráadásul úgy, hogy 16 GB-ból 1 GB van fenntartva appok telepítéséhez.
Többféle leírás kering a neten, tegnap folyamatosan próbálkoztam vele, de mindig meghal valahol. Ext4 fájlrendszert állítottam be, csak akkor sikerült csatolni az sd kártyát. Alkalmazás telepítése után azonban ha linkeltem, újraindítást kér, és az újraindítás után a linkelt alkalmazások eltűnnek.
Sikerült rootolni.