Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolgi
újonc
Sziasztok,
2 napja vettem egy Allview Viva H10 HD és sikerült rootolni is - 4.4.2 - , de sehogy sem tudom azt a leválasztott 1GB belső tárhelyet megnövelni - telepítenék 1,12GB-os alkalmazást -. Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm szépen előre is!
-
kiskakas
senior tag
válasz
fatburner #48 üzenetére
fatburner,
ha jól értem,akkor van egy sima wifi usb-s sticked, bedugva egy pc/notiba, amin (az oprendszeren) bekapcsolod a net megosztást, innentől a stick wifi ap lesz, a kliensek tudnak rá csatlakozni és lesz net.
Erre a wifi ap-re nem tud csatlakozni a viva h8+. (probáld ki variálni wifi stick wpa/wpa2 beállításánál a wpa tipusát (personal/enterprise), illetve a módnál a TKIP, AES, TKIP-AES -t, ill. ahogy korábban írtam, a csatornát. Ha lehet, mindenképp fixen állíts be neki csatornát, ne hagyd automatikusanha ez a felállás, akkor megtévesztő volt belekeverni ezt a gondolatot :
"amin tökéletesen mennek a 3g és 4g-és telók is csak a H8+nem!"Ez alatt azt értetted,h más wifi kliensek csatlakoznak,annak semmi köze,h a kliens egy 3g vagy 4g telefon vagy akár egy gsm modem nélküli tablet.
Egyébként wpa-nál az is megtévesztő tud lenni, hogyha rossz jelszóval authentikálsz, bizonyos klienseknél akkor is eljut látszólag odáig a folyamat,h ip cím lekérése,de nem kapsz ip-t.. Tehát látszólag kapcsolat minőségi probléma van, igazából authentikációs.
petya53,
nem néztelek hülyének, csak elbeszéltünk egymás mellett!memkártyánál érdekes mód 1 hete nem dobta le, bár alig foglalkoztam vele, a gyerek nyomkodja
-
fatburner
újonc
Sziasztok!
Lehet,hogy nem írtam le teljesen érthetően a problémámat,4g kártya tökéletesen működik a H8+ban, de mint írtam a stick küldi a wifit, ami 1 másik gépbe van bedugva, amin tökéletesen mennek a 3g és 4g-és telók is csak a H8+nem! Azt hogy miért vannak le árazva ezek a gépek,és mit lehet venni+30 lejért, az nem segít a probléma megoldásán!!! De azért kösziAz IP cím lekérésénél nem tetszik neki valami
-
petya53
csendes tag
A neved nagyon találó.Hát legyen.Abban igazad van,hogy a 3 meg 4 között nincs külöbség,hogy mind a kettö wifit állit elő.A mobil internet vivö frekijéről beszéltem. Csak a sebbeség az a nem mindegy.A sticket be kell dugni a h8-ba, most felejtsd el a hotspot leosztást.A h8 független a stick milyen,független ! Akkor lehet hogy jó de lehet hogy nem. A stick valamilyen nagy gyártó gyártmánya. Itt belépnek a szogáltatók.ÉS EZ AZ AMI NEM MINDEGY. Ugyan az gyártmány és az egyikkel megy a másikkal meg nem.Mig a laptopon megy mind a kettövel.Ez a tapasztalatom.Abban igazad van,hogy 4LTE tudja a 3g t.Csak gyorsaság külömbség van.Csak azt nem tudom hogy melyik sticket tudja kezelni a h8. Én azért vettem meg a gépet,hogy ne kelljen egy pótkocsit rácsatlakozni menet közben.Valoban egy teljesen hülyének értelmetlen volt amit leirtam.Ha egy kicsit gondolkodol rájösz hogy a 3g telefon nem müködik 4g-n.Ez persze nem azt jelenti,hogy a stick nem müködik.Csak a h8-al lehet,hogy nem kompatibilis.Lehet hogy belehet állitani ugy ahogy leirtad.
Tényleg nagy próbléma,hogy ennyire hüjének nézel,de nem haragszom.A felületesség az nagyon rossz dolog.
Inkább azt mond el mi van a külsö memo kártyáddal.Meg sikerült oldani? -
tamascs
újonc
Az SD kártya írásának engedélyezéséhez én az SDFix programot használtam, ez elvileg ugyanaz lenne, mintha kézzel írnád át nem? Ennek ellenére a link2sd továbbra sem működött nálam, feltelepítek egy alkalmazást, automatikusan linkeli sd kártyára, újraindítást kér, majd újraindítás után eltűnik az app.
Feladtam. Mondjuk nekem elég magas, hogy miért kell a belső tárhelyet kettéosztani, ráadásul úgy, hogy 16 GB-ból 1 GB van fenntartva appok telepítéséhez.
-
petya53
csendes tag
Kedves Kiskakas!
Teljesen igazad van,nem akartam fére vezetni senkit.A 4g LTE a 4.ik hálozatot jelenti a mobil interneten
keresztül. Az biztos hogyha a H8_as nem tudja a ruterről jövö jelet kezelni,akkor az nem fog működni… Ezért
javasoltam ,hogy vegye ki a kártyát és simán tegye bele a H8.ba.De azt hiszem azért vagyunk,hogy segitsük egymást nem azért,hogy lehűlyézük.!!!Üdv.Péter
-
petya53
csendes tag
válasz
fatburner #41 üzenetére
Indulj ki abbaól,hogy 4g a stikked, a tàbla meg 3g. Ez frekvenciát jelez tehát ha a stick csak a 4g frekijét tudja akkor nem fog menni vele.A stickben van egy telefon kártya vedd ki belőle és tedd a H8+ ba. És akkor kiderűl ,hog milyen frekin működik. Ha kicsit útána néztél volna akkor 30 lej plusszért megvehettedvolna a H8+ 4g.
Változatát. Ezért vannak leárazva ezek a gépek. Engem inkább a rootolás érdekene.Megvan a gyökérben hogyan és mit kell át irni ,hogy működjön az sd kártyára történő app mentés. Ha valakinek kell jelezze és kűldöm a linket.
Üdv Péter -
fatburner
újonc
Sziasztok! Megjött a gépem nekem is,én meg vagyok vele elégedve! Viszont van otthon 4g LTE mobil stickem ami tudja a wifit küldeni,10 ezközt lehet rá csatlakoztatni,de a H8+ azt írja ki: Került Rossz mínőségü internett kapcsolat,és nem is csatlakozik rá,szerintetek ez mit jelent????
-
petya53
csendes tag
-
tamascs
újonc
Nekem 1.2.9-es Kingoval sikerült Win7-es gépről. A Kingo folyamatosan próbálkozott, aztán néhány perc után a tab újraindult. Én ekkor egyből ellenőriztem a Root Checkerrel, ami aztán jelezte is hogy sikeres volt a rootolás.
A Link2sd próbálkozásaim egyenlőre sikertelenekTöbbféle leírás kering a neten, tegnap folyamatosan próbálkoztam vele, de mindig meghal valahol. Ext4 fájlrendszert állítottam be, csak akkor sikerült csatolni az sd kártyát. Alkalmazás telepítése után azonban ha linkeltem, újraindítást kér, és az újraindítás után a linkelt alkalmazások eltűnnek.
Ha ezzel kapcsolatban van valakienk ötlete, tapasztalata, ossza már meg legyen szíves. -
fatburner
újonc
Tegnap én is rendeltem 1 H8-at remélem hamar megjön!!
-
kiskakas
senior tag
Nem tudom leirni egzaktul, mert 3 geppel probaltam, win7, winxp, volt,amelyiken 1.2.8-as, volt, amelyiken 1.2.9es kingo volt... Tippre win7-el sikerult es a mai nap letoltott kingoval, talan 1.2.9-es. . kb felorara otthagytam a gepet, folyamatosan probalt csatlakozni a tablethez, nem talalta...ujracsatlakozott, nem talalta..1xcsak ujraindult a tablet, de utanna mar abszolut nem csatlakozott hozza a kingo.ezutan megprobaltam egy harmadik notin winxp-vel es ez is kb negyed ora probalkozas utan irta csak ki,h mar rootolva van.. szoval tolem sajna nem leszel okosabb..
-
kiskakas
senior tag
huawei ideos s7 volt elotte,azon mindig arra forgatta, amilyen iranyba dontotted..
na ne kerdezzetek,de megvan a root..bar igy elég lutri és csak onnan tudtam meg,hogy végül egy negyedik laptopon nekiengedve a kingo-t egyszercsak kiirta,h allready rooted...
Viszont egy biztos, kb naponta frissul a kingo, ma is jott ki ujabb.
-
tamascs
újonc
Win7-es gépről rootoltam, simán csatlakozott, majd a root után pöcsölt egy ideig, mintha újra és újra lefutott volna a root ciklus, de kb. 3-4 perc után újraindult a tab és sikerült.
USB hibakeresés módot gondolom bekapcsoltad.
A képernyő forgatás ilyen esetekben szerintem minden telón jobbra történik, függetlenül attól, hol vannak a fizikai gombok. Nekem a LG G telón is jobbra forgatja a játékokat, függetlenül attól, hogy tartom. Annak jobb és bal oldalán is van fizikai gomb. -
kiskakas
senior tag
2 gepem van itthon, xp alatt elkezdi a folyamatot,de a mar irt Fastboot modban megreked, Win7 alatt meg (rendszergazda modban futtatva) nem tud csatlakozni a tablethez..
-
kiskakas
senior tag
hogy az istenbe rootoltad? nekem midnig leall Fastboot modban a tablet..
a tablet forgatasi hibat ugy ertem,h nekem mindig ugy all be vizszintesen,hogy a fizikai gombok alul vannak..ami marha bosszanto :I -
tamascs
újonc
Az automatikus forgatás szerintem jól működik, az hogy a progik eleve fekvő módban indulnak nem hiba, és nem függ össze azzal, hogy tartod épp a tabot. Viszont az automatikus áthelyezés belső tárhelyre gomb tényleg zavaróan működik. Illetve engem az is bosszant hogy ha kirakom a gyereknek az indítóképernyőre a telepített játékok widgeteit, de az alkalmazásokat áthelyezem a belső tárhelyre, újraindítás után a widgetek eltűnnek.
-
tamascs
újonc
Sziasztok!
Nos az emagon a black friday napon én is vásároltam egy h8+ tabletet, és szenvedek vele, mert nem lehet alkalmazásokat telepíteni csak a belső memóriára, és ami ennél is rosszabb, csak arra a bizonyos nem egészen 1 GB területre, ami erre fenn van tartva. És mit mondjak, ez borzalmasan kevés, még akkor is ha az app egy részét át lehet mozgatni a belső tárhely nagyobb, 12 GB-os területére.
De végre van egy topikunk, hasznos infókkal, gyorsan végig is olvastam és lesz ami lesz alapon le is töltöttem a kingo root-ot. És van is egy jó hírem...Sikerült rootolni.
http://itcafe.hu/dl/upc/2015-01/06/487030_gtkhbydyfp6minye_20150106_094618.jpg
Szóval próbálgassátok türelmesen, mert sikerülni fog.
Kicsit várni kell rá, aztán egyszer csak újraindul és elvileg kész is.
És ha már itt tartunk, hogyan tovább? Olvastam ezekről a linkelgetős progikról, amik úgy csinálnak mintha a belső tárhelyen lenne az app, de közben átmozgathatjuk külső sd-re. Ez lenne a megoldás? -
petya53
csendes tag
Nekem is egy S7 huewei volt régebben. Azt frissitettem,de az könnyen ment mert itt a netten szájbarágosan
mindent leírtak. Beszéltem a pécsi szakikkal. Azt mondták,hogy ök megcsinálják,de látniuk kell a gépet,mivel
még nem ismerik.Ha legközeleb pécsen járok elmegyek és megcsináltatom.3000 ft-ér válalják.Nem tudom a román oldalon,hogy csinálják.Igy lehet hinni nekik.Az a 900 mb ami van a programokra az egy O és valójában
nem lehet átrakni az appokat a belső memoriába.Ezért Kell rootolni. -
kiskakas
senior tag
A kingo root frissitette magat a pc-n,ez mar felismeri a tabletet, el is kezdi a folyamatot, de amikor a tab ujraindul, egy => Fastboot jelenik meg karakteresen es itt megall..
-
Kumesz26
csendes tag
Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek
Most már én is egy H8+ tulajdonos vagyok és olyan kérdésem lenne, hogy nektek nem fordul elő hogy akad a youtube ,vagy más video lejátszása? Néha eléggé ugrál és fogalmam sincs mi a gond... esetleg valami ötlet? köszi! -
Prince1
csendes tag
Megnézné valamelyikötök, hogy WOW Heartstone megy-e rajta normálisan? Akkor lehet veszek 1-et
Thx
-
kiskakas
senior tag
mondom, ugyanez a kartya 1 evig tokeletesen mukodott egy huawei ideos s7 tabletben.. megprobalhatom leformazni a tablettel,de ugyanugy fat32-re fogja formazni es tobb ora lesz visszamasolni tablettel 32giga stuffot. Ma viszont megint megszivatott, gyerek kikapcsolta siman az oldalso ki/be kapcsoloval es az istennek nem akart visszakapcsolni..vegul a reset gomb segitett.
-
petya53
csendes tag
Erről jut az szembe,hogy az sd kártyád lehet próblémás.A gyári telepitett fájl kezelő tudja csak kezelni a külsö
és a belsö tárhelyeket.Az sd kártyát le kellett formáznom,hogy rendesen müködjön a fájlkezelö.Próbálj kártyát cserélni,akkor lehet,hogy nem szakad le.Amikor bekapcsoltam fájlkezelő ugy müködött mintahogy a többi,Tehát nem lehetett a belső tárról áthelyezni a külsö tárra.Miután formáztam a kártyát akkor visszaállt. -
makesz999
újonc
Sziasztok!
Szintén sikerült egyet beszerezni black friday akcióban (H8+), nektek nincs olyan problémátok az aksival, hogy merül egyenletesen pl 25%-ig, aztán megáll, konstans 25-öt jelez hosszú ideig folyamatos nyomkodás mellett is!, majd egyszer csak pánikszerűen, szinte másodpercenkénti "visszaszámlálással" merül 0-raRoot-oláshoz kerestem infót, mert vannak ilyen battery calibrator progik (root-al), de úgy látom még nincs fix megoldás.
Az SD kártyás probléma nálam sincs.
-
kiskakas
senior tag
elvileg van mukodo 5.0-ás lolipop fw:
http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/allview-viva-h8-6113.html
-
petya53
csendes tag
Nem csinálja. Viszont az appokat valójában nem lehet átrakni a belsö memoriára. 1Gb van kijelölve belsö memoriából,és annyi.Telefon memonak és belsö memonak jelölk. Emiatt kell rootolni.Ebböl adták el legtöbbet romániában.Biztos,van lehetöség a rootra. Az appal való root nem veszti a garit.Még keresgélek és majd a
framaroottal fogom rootolni az enyémet.Azt javaslom csinálj egy gyári vissza állitást.Valószinüleg amikor a
Kingel rootoltad nem ált vissza minden. -
kiskakas
senior tag
Neked nem csinal olyat,h neha kikapcs utan egyszeruen nem lehet beinditani? se kep,se hang..resetelni kell, majd ezutan elindul. Jolenne mar egy uj fw..de az a vicc,h a menuben sincs semmi nyoma frissitesi lehetosegnek.. csak sd-rol
-
petya53
csendes tag
Próbáld meg a framarootott,az talán viszi.Az,hogy kiszáll az sd az furcsa. Nekem nincs ilyen próblémám.
Ha nincs más megoldás akkor marad a garancia.Elvileg 2 év van rá.Én csak ezért vettem meg.Nálam még
ezidáig jól müködik.Volt egypár gépem,de ez birja a legtovább.Mármint az akku.
Üdv: Péter -
kiskakas
senior tag
újabb 2 negatívum.
- az microsd kártya random leválasztódik, ilyenkor ki/bedugás sem segít, a tabletet kell újraindítani.
- teljes áramtalanítás után a tabletet néha csak nehezen lehet újraindítani, van,h csak a reset megnyomása után.Nagyon jólenne már egy új fw és / vagy root lehetőség.
-
kiskakas
senior tag
Technikai specifikációk:
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
mivel még nem volt topikja, nyitottam egyet!
Technikai infok iTT!
A tech2.hu tesztelte a sima, nem HD , H8 verziót, az oldal jelenleg épp nem érhető el
emag.hu-n fekete pénteken 34e bruttóért volt megszerezhető!Folyamatosan töltöm fel róla az adatokat..kis türelem!
Sajnos minimális foruma van a tabletnek és jelenlegi infóim szerint még nem rootolta senki. Egy román fórumon találtam némi infót,h elvileg a pc-s Kingo root-al rootolni tudta..nekem nem sikerült.
Eddig talált bugok:
- az 1g ram és a 16g belső tárhelyet ugyanúgy "Belső tárhely"-nek hívja a gép, így ha alkalmazást akarunk áthelyezni az 1g-ről a 16g-re, megkavarhat, hogy áthelyezés után ismét aktív az "Áthelyezés belső tárhelyre" gomb.. mivel ezzel tudjuk visszarakni az 1g-sre..- az automatikus képernyő forgatás 90%-ban hibásan működik, a játékok többsége úgy indul, hogy a fizikai gombok vannak lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest