- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Janez0085 #37 üzenetére
Szerintem már ideje lenne elengedni a p*-ba ezt a haterkedést. Aki tudatosan választ magának készüléket, az okkal teszi le a voksát az egyik, vagy a másik rendszer mellett. Divatmajmok, nagyképűek és fellengzősök kíméljenek!
Amúgy nekem pl. fogalmam sincs, hogy mi a helyzet droid fronton, mert 2017 óta nem használtam droidos telefont, csak arról tudok nyilatkozni, ami akkor, illetve előtte volt. Katasztrofálisan szar volt, még flagship készülékeken is, és mikor megvettem a 2016-os SE-t, az sokkal fluidabb volt, mint bármelyik droid, amit addig a kezembe fogtam valaha. Hogy most mi a helyzet velük, az passz, de konkrétan nem is nagyon érdekel, mert minden "hátránya" ellenére az iOS nekem jobban fekszik, pedig rengeteget foglalkoztam főzött ROM-okkal anno...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest