Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs

őstag

Csak egy pozitiv tapasztalat. Ket par dollaros cuccrol is kiderult buyer protekson ido utan hogy gagyi hasznalhatatlan. Es egy 20dollaros pedig visszkuldte a posta rosz cim miatt amirol kiderult hogy nem rossz de ok megis visszakuldtek.

Elobb kontaktoltam az eladokkal hoyg ejnye bejnye gagyi a cucc kerek refundot, de min a papgajok nyomtak a copy pastot, hogy varjak turelmesen amig megerkezik. El se olvastak mit irok de igy 100db felkialtojellel sem erdekelte oket hoyg mar megerkezett csak elromlott.

Gondoltam egyet es Évára nyomtam, bar gondoltam az egy robot, hat egy darabig az is, de ha szepen valaszolgatunk a kerdeseire egyszer csak eljutunk egy elo emberhez, aki meglepetesemre oxfordi britt angollal, amazont meghazudtolo udvariasaggal 2 perc alatt mindent visszateritett. Es a visszaforditott csomagra meg intezett nekem a managerevel egy special statuszt hogy igenyelhessem a refundot ugy is hogy a postan van meg a csomag, ami visszafele megy.

A visszameno csomagrol. Nekem tobbszaz csomagbol ketto ment eddig vissza es nyiregyhaza helyett a budapest 62-es postarol fordult vissza. Egyszer sikerult elcsipni masodszor nem. Amit elcsiptek azt 1000forintert hiztak ki megis, ami a visszavisszaforditasi dij

Új hozzászólás Aktív témák