- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nolta
csendes tag
Ma jött meg a szintén 11.11-es rendelésből a fejhallgató Hollandiából.
-
A szállítási módoknál és a kapott nyomkövetési azonosítóból. De pontostom ezt az EU-ból jöttet. Kínában van termék, igényel az eladó (vagy aki intézi a szállítást) egy holland postás könyvelt küldemény azonosítót. Azt beírják neked. A csomagod több más küldeménnyel együtt egy konténerben Kínából Hollandiába kerül -Hollandia tranzit ország-, megérkezés után a csomagokat átadják a holland posta átvevőhelyén és Magyarországra azzal az azonosítóval amit megadtak neked már egyedi szállítással elküldik.(Ha kell, új címke is készül) itt amikor beérkezik az országba úgy látszik hogy nem Kínából lett küldve. Ez is egy trükk.
-
November 15-től.
Miért távolítanád el? Eddig is védve voltak az adatai, továbbra is az lesz. Ha a PayPal-t választod akkor az lesz az elsődleges, de előfordulhat hogy nem tudsz belépni a PayPal-ra akkor meg jól jön a kártya.
Pl. megint előjött a Telenoros hordozott szám probléma a személyazonosság megerősítéséhez az sms nem érkezik meg így nem lehet belépni, akkor is gond ha valaki nem tartotta karban a telefonszámot és az új biztonsági ellenőrzést nem tudja megcsinálni ezért nem tud belépni és fizetni a PP-vel. -
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Mai rendelésemnél észrevettem hogy van Paypal
az Alin.
Ez mióta van így ?
A bankkártyát akkor el is távolíthatom a fiókomból ? -
Nolta
csendes tag
Rendeléskor hol lehet látni, hogy az EU-ból jön? (nincs kifejezett spanyol, lengyel raktár, csak china)
-
A szállításod holland postai küldemény volt. Mivel a csomagodat Hollandiából küldték ide, gondolhatod hogy a holland postának nincs postahivatala Sencsenben, ezért EU-n belüli küldeménynek minősült, gondolom volt rajta egy kék címke, ezért annak megfelelően kezelték.
Ha piros címke -EU-n kívüli- és sárga -nem volt vámkezelve, Hollandiában- van a csomagon akkor nálunk vámeljárás alá tartozó küldemény. -
válasz
Sátán44 #45387 üzenetére
Remélem hogy nem kell aggódnod.
Az távolság nem nőtt a két város közt, december 7-én ide meg kellett érkeznie, de legkésőbb 8-án. Ez kijött a németektől probléma mentesen.
Sajnos a Posta azon kijelentése hogy felkészültek a novemberi akciókra és a karácsony előtti csúcsra egy nagy hazugság, sunnyognak, a kapacitás hiány problémákat a kommunikációs részlegük elhallgatja.
Nagy valószínűséggel még nem könyvelték le az átvétel, ez a részleg aki majd neked is szállít nagyon el van havazva -hó nélkül- nekem címezve tegnap átadtak nekik egy csomagot amit eddig mindig megkaptam a követő nap, most még az átvétel sincs beírva, pedig náluk van. -
Sátán44
addikt
Kezdhetek aggódni?
Korábban írtad, hogy 12-48 óra a várható kézbesítés. Lehetséges, hogy azért nem ért még ide mert el vannak havazva? -
qqzs
őstag
Csak egy pozitiv tapasztalat. Ket par dollaros cuccrol is kiderult buyer protekson ido utan hogy gagyi hasznalhatatlan. Es egy 20dollaros pedig visszkuldte a posta rosz cim miatt amirol kiderult hogy nem rossz de ok megis visszakuldtek.
Elobb kontaktoltam az eladokkal hoyg ejnye bejnye gagyi a cucc kerek refundot, de min a papgajok nyomtak a copy pastot, hogy varjak turelmesen amig megerkezik. El se olvastak mit irok de igy 100db felkialtojellel sem erdekelte oket hoyg mar megerkezett csak elromlott.
Gondoltam egyet es Évára nyomtam, bar gondoltam az egy robot, hat egy darabig az is, de ha szepen valaszolgatunk a kerdeseire egyszer csak eljutunk egy elo emberhez, aki meglepetesemre oxfordi britt angollal, amazont meghazudtolo udvariasaggal 2 perc alatt mindent visszateritett. Es a visszaforditott csomagra meg intezett nekem a managerevel egy special statuszt hogy igenyelhessem a refundot ugy is hogy a postan van meg a csomag, ami visszafele megy.
A visszameno csomagrol. Nekem tobbszaz csomagbol ketto ment eddig vissza es nyiregyhaza helyett a budapest 62-es postarol fordult vissza. Egyszer sikerult elcsipni masodszor nem. Amit elcsiptek azt 1000forintert hiztak ki megis, ami a visszavisszaforditasi dij
-
gban
veterán
Ez normális hogy a DHL-nél 5 napja nincs új bejegyzés, történés?
Igaz, Banggood, de talán az nem annyira lényeges.Dec 5, 2020 05:10 DHL Germany The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
-
Nolta
csendes tag
A spanyol raktárról lemaradtam, Kínából jött.
-
Nolta
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjött Poco telefonom, még a 11.11 -es rendelés. Vámot, áfát nem számoltak fel.
12.05-én ért Mo-ra. -
-
válasz
Ron Swanson #45375 üzenetére
Igen, többször is és eddig mindig elfogadták.
-
Csináltatok már olyat, hogy rendeltetek valamit, majd pár óra múlva kértétek a rendelés törlését?
Mennyi az esély arra, hogy az eladó el fogja utasítani a cancellation requestemet?
Reason-nek ezt jelöltem: Buyer do not want this order
// Egy másik (3x drágább) terméket rendelnék helyette, ugyanettől az eladótól, miután visszakapom a pénzt... // -
válasz
laskr99 #45371 üzenetére
Ha nem 12800-al számoltak akkor a postás elírta. Ő azt látta hogy forint összeg van és total-t vette alapul. A banki fizetést azt mivel igazoltad? De az is lehet hogy felszámoltak valami más költséget. Lehet hogy be kell pirossal karikázni azt részt ami a kártya levonást mutatja.
Nem tudom hol laksz de ha van vámhivatal akkor egy kis pénzt tudtál volna sporólni és ők nem rontják le a számokat és a postának csak 1100 Ft-ot fizettél volna. Nem több az idő.
Jövő júliustól azért annyit változik hogy te intézheted magadnak online a vámeljárást.
-
laskr99
addikt
Na közben anyummal tudakoltunk, a papírkán olyan csúnyán írta ,hogy benéztük. 7270 a vége. Igen levontam, adott összeg +27% majd hozzá a 3500 és abból kivonva a kezdeti. Holnapra tudom a tutit mondani valszeg, ott lesz minden. Kézileg amúgy mennnyire nehéz elintézni? Pl ha valami kis áru lesz jövőre, és drágább lenne a posta vámkezelése mint a cucc
-
-
laskr99
addikt
Na a végére: Postán a cucc, 3 nap telt el a beküldés óta, ahogy néztem 7800 a vége, mondjuk furán jön ki
-
FerNandor
őstag
Szuper!
Köszönöm.
Nem akartam én sem módosítani semmit, így a PayPalra mentem, bejött a PP bejelentkező felület, amit bezártam egyből és most a fizetésemre vár a rendszer, amire van 19 nap. Már csak az eladónak kell módosítani az árat, ahoyg megbeszéltük.
Köszönöm a gyors segítséget. -
válasz
FerNandor #45364 üzenetére
Tegnap beszélgettünk róla, az új javaslat beírva az Összefoglaló tippekhez, az lényeg olyan fizetési módot válassz ahol nem tudsz fizetni mert nincs pénz.
Pl: 1 Ft-ra állított vagy 1 db vásárlási limites kártyával fizetni, a kolléga aki kérdezte az PayPal-t választott és nem lépett be. Ezt én azért nem javasolnám, nehogy a PayPal védelmi rendszere letiltson a belépési kisérlet miatt, de neki működött és nem jelzett olyat hogy blokkolták volna. -
FerNandor
őstag
Üdv,
ha egy eladóval megbeszéltem egy árat egy termékre, akkor az itt hogyan működik?
Azt írta, hogy "you can place an order from us, but don't pay for it. We will change the price for you." Kérdeztem, de azóta még nem válaszolt.Na, de így én ezt nem tudom megcsinálni, mert, ha rámegyek a "place order"-re, akkor jönnek a fizetési lehetőségek és ennyi. (mobil appban vagyok)
-
válasz
lafaty80 #45359 üzenetére
Ha valamiért megszakad a szállítás (pl. visszaküldik az ottani vámról a csomagot, vagy a logisztikai központban derül ki hogy nem megfelelő a csomagolás) akkor az a nyomkövetési szám "felhasználódik" és ha újraküldi akkor egy másik számmal tudja csak elküldeni, hiszen újból fel kell adni. A VR383751670YP az a Yanwen logisztika azonosítója, lesz neki postai azonosítója, de egyenlőre még nem tart ott a folyamat, most csak megigényelve a szállítás.
-
lafaty80
addikt
Ma ránéztem, hátha van új infó, lehet nem kellett volna
Megint kicsit özzezavarodtam:
- a korábbi tracking number-re azt írja hogy cancelledRE163352267CN
- kapott egy újat: VR383751670YP de ennél megint "Packed for picking-up"Ez normális folyamat így? Ez most az eladó lehetett, vagy ottani posta változtatott valamiért? Nem vágom...
-
Morris
veterán
Van egy csomag, ami 84,56$, ami az applikációban 25.748.- Ft
A paypal számlámon frointban van megadva az összeg.
Melyikkel járok jobban, ha a paypal számláról fizetem ki, vagy ha bankkártyával?Ha bankkrátyával fizetem akkor a 25.748-at fogja levonni. Ebben az esetben 304,5ft a dollár .
Meg lehet azt nézni valahol, hogy a Paypal hogy váltja a tranzakciónál a dollárt?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok, megfogták az egyik csomagomat, ami ténylegesen nem érte el a 20 dollárt. Ilyenkor is vissza kell az "egyszeri import vámkezelési megbízás" nyilatkozatot küldeni, vagy első körben elég a számlakivonat, illetve a rendelés igazolását elküldenem?
Köszi a választ előre is!
-
pappsy62
tag
Sziasztok.
A megrendelés két követési számmal is törölve lett, meghiúsult a szállítás. Eladó azt kéri, hogy ha kell rendeljem meg újra. A régi megrendelést hogyan tudom törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest