- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daja28
csendes tag
Köszönöm a segítséget ! A Tegnapi nap folyamán feladta az eladó a csomagot és megkaptam a nyomkövetési kódot azt írta hogy 3-10 munkanap mire látni fogom hogy merre jár a csomag .
Ha a vámra ér akkor az hogy nem vámolták vagy vámolják hogy lesz kiírva ?
China Air Mail Postával jön hol tudom nyomon követni ?
-
Peter789
senior tag
Nekem nemrég jött egy telefon Ali-s eladótól svéd postával és gond nélkül ideért, bár valóban kicsivel lassabban mint az átlagos rizsföldi csomagok szoktak. A tracking szerint HK-ból először Szingapúrt járta meg röpke bő 2 hét alatt - talán az akkuja miatt addig hajóval ment - és onnan 5-6 nap alatt ideért és meg is kaptam... Gondolom abban is van li-ion akku, lehet azért jön az is lassan, bár ez már tényleg gyanús. Egyébként az a tracking oldal nálam is beragadt idővel és addig se túl informatív, próbáld meg itt: [link] illetve a végefelé a posta.hu/tracking -be is be kell már kerülnie, bár az hajlamos lemaradni úgy hogy ők maguk frissítik, a nemzetközi gyorsabb
Az Ali-ra még csak nem olyan rég találtam rá, de eddig 6-ból 6 csomagra kaptam tracking-et. Ez véletlen vagy kötelező policy hogy csak így küldhetik? Ebből 1 volt az értékesebb telefon, de a többi 5 az mind 5-10$-os vackok voltak, amiket azért rendeltem Ali-ról mert olcsóbb volt mint az ebay-es legolcsóbb (megbízhatónak tűnő) eladótól...
-
daja28
csendes tag
Csak mert a Status alatt azt írja hogy vár szállításra . Akkor ha letelik a 9 nap postázza a terméket ?
-
daja28
csendes tag
Sziasztok !
Segitséget szeretnék kérni ! Rendeltem egy ilyen 5 darabos csomagot . Ha jól olvastam 9 nap volt a feldolgozási idő , az eladónak irtam üzenetet hogy mikor adja fel vagy valami , de semmi üzenetet nem kaptam vissza . Viszont van oldalt egy idő ami 9 napot ir és néhány órát . Ha az letelik akkor adja fel postán a terméket vagy mi ?
-
ad4m1337
aktív tag
Áltlánosságban AliExpress -ről rendelt ruháknak milyen a minősége?
-
hidroponi
tag
itt elég jól leírják a menetét.
a 60 nap az az inditashoz(megerkezeshez) adott ido. a vita meginditasa utan az elado kap 15napot hogy valaszoljon. ha nem sikerul ez ido alatt megegyeznetek (vagy nem tetszik az elado valasza) akkor claim-re valtasz(valt) es az aliexpress ele kerul a dolog es dont.
-
sug3r
csendes tag
Köszi a tippeket, ahogy olvasgattam a másik topicban, szinte semmi esély, hogy megérkezzen... Egyébként ha elindítom a dispute-ot, akkor ugye nem (esetembe pl.) 9 nap marad arra, hogy megoldjuk az ügyet?
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem írj a svéd postának és kérdezd meg hogy mivan a csomagoddal.De ha nincs válasz legkésőbb az 59. napon dispute!!!!Ha a csomag beérkezett volna magyarországra annak nyoma lenne ennyi idő alatt!!!Ha nem tudtok megeggyezni akkor kikell terjeszteni a vitát ali fele!!! A fullrefundból ne engedj!!!! Nem kaptál semmit, hitegetnek, stb.... Ali a te javadra fog donteni!!! Ha neg akar győzni az eladó hogy terjesszed ki a szállítási időt ne tedd meg!!!!
-
hidroponi
tag
a külföldi rendelések topikban kb. 1 hete megy a haddelhadd, hogy a sved posta a legszarabb es allitolag sok a lenyult csomag es hogy mikortol lehet lemondani a csomagrol a TN statusza szerint.
szerintem nezz at oda, hatha okosabb leszel. -
sug3r
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni az alábbiakban:
Február 20-án rendeltem az Aliról egy sportkamerát, svéd postával. Kb. egy héttel később sikerült az eladónak feladnia a csomagot... Március 24. óta a nyomkövető rendületlenül ennyit mutat:
Már többször beszéltem a postával, (mivel a posta.hu nyomkövetője semmit nem talál) ők azt állítják, hogy még mindig nem érkezett be az országba. Írtam az eladónak is, azt mondta, hogy utánanéz és rögtön szól, ne aggódjak. Mondanom sem kell, hogy 4 napja néz utána. A 60 napból maradt még 9, de már feladtam a reményt. Open dispute, vagy illik kivárni az 59 napot? Mennyi esély van ezzel a (szerintem kamu) tn-el, hogy visszautalja a vételárat? Esetleg a magyar posta nyúlhatta le?
Köszönöm előre is. -
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok,
még nem volt tapasztalatom az AliExpress -en, ezért van néhány kérdésem:
- Nem rizikós-e, hogy nem lehet paypallal fizetni és emiatt ki kell adni a bakkártya adatokat minden vásárlásnál?
- Ruházati termékek mennyi idő alatt jönnek meg?
- Ha jól értem kb. 8000 Ft érték alatt nincs vám kötelezettség, tehát ha egy termékből többet akarok rendelni, ami több darabszámnál már átlépi a határt, akkor az működik, hogy külön rendelem meg egy időpontban, és így nem vámolják meg?
Köszönöm előre is a segítséget, Üdv!
-
marejjj
csendes tag
Year Status Location Destination Count Date
2014 Collection 52803200 HU 20140413 0019
2014 Opening 51003100 HU 20140414 0821
2014 Departure from outward office of exchange 51003100 HU 20140414 0851
2014 NULL CAN HU 20140415 1824Tud valaki segíteni hogy az "NULL" státuszú esemény az mit jelent és mit keres a csomagom Kanadába ?
-
Szpájki
tag
Sziasztok,
nagyon amatőr módon többet utaltam mint kellett volna, pontosan annyi eurot mint dollárt kellett volna.
próbáljam a bankomnál sztornóztatni, vagy majd a rendszer v bank v juang csiu visszautalja a többletet? -
sbwolf
aktív tag
Hír.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
dellfanboy #477 üzenetére
Vám + áfa részletesebben. Ott összefoglaló kinyitása.
by beg -
dellfanboy
őstag
rendelnék aliexpress-ről 1-2 motoros cuccott. fénykép alapján elég jó árban vannak viszont amitőől félek, az a vám.
ha ráíratom, hogy gift akkor tarthatok tőle, hogy fennakad a magyar vámon? ha igen mennyi idő és pénz?
alapvetően nem drága a cucc 10-15usd ennek hány százaléka vám,áfa?27%?időben tényleg kb 1 hónap?
hány dollárig vámmentes? és egyáltalán honnan tudja a vám, hogy mennyiért rendeltem? rá van írva a dobozra? mi van ha kevesebbet írnak?
fizetés kapcsán láttam többféle módon a western union tűnik a legegyszerűbbnek, nektek mik a tapasztalaitok a western union-os pénzátutalással?jah és aliexpresse-en melyik eladótól érdemes rendelni? gyémántokból legyen minél több?
esetleg ha van jól bejáratott eladótok aki motoros cuccokban utazik, örömmel venném, ha leírnátok. -
marilllyo
veterán
válasz
szili.tamas1 #474 üzenetére
Nem volt egyértelmű a fogalmazása..na mindegy ráírtam a gyerekre, hogy remélem most magyarországra küldi.
-
marilllyo
veterán
válasz
szili.tamas1 #472 üzenetére
Azt amit írt a dispute-ra
Indítottam egy dispute-ot. Ezt válaszolta rá: Parcel arrived in your country, there is no link to you, so back to China, again sent to your country
-
marilllyo
veterán
válasz
szili.tamas1 #470 üzenetére
Nem...én is néztem...szerintem a gyerek rossz címet adott meg. De nem értem a "válaszát".
-
marilllyo
veterán
Sziasztok. Rávetnétek egy pillantást erre?
Rendeltem valamit de nem akar megérkezni.
Track 1
Van ez a link.
Meg van egy ilyen is...Én úgy vettem ki, hogy ez visszafordult.
Indítottam egy dispute-ot. Ezt válaszolta rá: Parcel arrived in your country, there is no link to you, so back to China, again sent to your country
-
tbogi
csendes tag
Vki tudna segíteni, hogy a fentebb bemásolt lebélel mit kell tennem? Köszönöm
-
DrDuck
újonc
Azért, mert már írtam máshova is, de le se bagóztak
Kicsit ideges voltam/vagyok.
De köszi, most írtam privát, hátha tőle kapok segítséget. -
DrDuck
újonc
Sziasztok! Hahó! Van itt valaki?
Gyakorlott Aliexpress-es segítségét szeretném kérni egy rendeléssel kapcsolatban.... -
tbogi
csendes tag
Kedves Tagok!
Megérkezett a levél, hogy 7 napon belül visszakapom a pénzem.
Kéri, h az adott linken jelentkezzek be és ezt adja:
Submit Complaint and Report
ComplaintProducts not received
Intellectual Property Rights (IPR) Infringement
Payment not received
Picture stealing
Products not as described
Violation of AliExpress Trade Rules
Other trade disputesNext
ReportReport phishing attempt
Publishing False Information
Influencing buyer toward off-line trading on AliExpress
Ezt ki kell töltenem és utána utalnak? Valaki SOS segítsen, ha tud. -
hidroponi
tag
válasz
dynamicrossh #459 üzenetére
ha nem inditasz claim-t, sose.
-
dynamicrossh
tag
Üdv!
Ha az eladó nem válaszol a dispute-ra a megadott időn beül, akkor mennyi idő múlva kapom vissza a pénzem? -
jozsef94
csendes tag
Sziasztok tudnátok segíteni! Most elöszőr akarok Aliexpressről rendelni és véletlenül 4db termék vár a kifizetésemre de én nem szeretném őket, és ezeket hol lehet vissza vonni? Második kérdésem hogy kiválasztom a Mastercard fizetési módot és a Card No hoz milyen számot kell be írni? Előre is köszönöm!
-
szuszinho
őstag
29-én kaptam TN-t. Tegnap sem élt, ezért írtam az eladónak, hogy wtf?
Válasz:Dear friend.
Freight companies renewed their commitment to return to normal within 24 hours.
Really very sorry. I feel guilty.Csak én érzem kamunak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest