Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Kindle
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok segitseg kellene. Van egy vitas ugyem nem eredeti termekrol. Nyitottam disputot, leirtam mi van, lehet ellenorizni a gyarto honlapjan ilyen levakaros sorsjegy alapjan az ellenorzo kodot nincs az adatbazisukban. Ez volt a dispute alapja. Az ali elutasitotta. Az ok: Seller has provide the Certificate Of Authority of the brand, which can prove that the product is original. En nem is azt mondtam mind hamis csak azt hogy az enyem.
Es ez az amivel mit is kezdjek szerintetek? Since the seller has provided the authorization file from the brand owner / purchase invoice to prove the item was original, we would like you to provide counter evidences: the official inspection statement from the brand owner.
Mivel nem hagynam annyiban, irtam a kutyu supportnak hogy lehetseges e hogy az ellenorzo kod nincs a rendszerben igy gondolom az AliExpress' Proposal semmikeppen sem accept. De a reject amivel elutasitom azutan mi van?
Ja es a message historyt azt latja az ali support? Mert ott szepen leirtam az eladonak mindent, de az mintha ott se volna a supportnak
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Szerverterem bontás - DELL R610, R620 hostok
- Szerverterem bontás - HP DL360e / 360p / 380e G6-G9 hostok + PSU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest