Hirdetés
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Leszedtem, és a fények szebbek lettek, valamint van valami ködszerű effekt, ami szintén nem árt a játéknak, köszi!
Különben komolyan mondom, nem értem, miért kell ENNYIRE ekézni ezt a játékot. Gondolom nem mondok nagy baromságot, ha azt állítom, hogy filmes univerzumban játszódó PC/konzol játék csak ritkán sikerül. Egy ilyen népszerű franchise-nál pedig nagyon magasan vannak az elvárások. Az, hogy a páncélozott katonára rámegy a tár (nem a basebal sapkásra, hahó) nem tartom baromságnak. Ami böki a csőröm, az általában szól az egész FPS-stílusnak, meg amerre felé halad. Ez egy jól megtervezett interaktív cső, amit "pálya" néven emlegetnek. Vannak ilyen játékok szép számmal, mint pl. a vitatott CoD sorozat. A következő, amit rühellek, az a telibescriptelt játékmenet, mintha egy lézerkapun átmennél, és utána jön a jól megérdemelt "jutalmad".
Mint mondottam volt, ezek általános betegségek. Nem találtam villódzó textúrákat, falba beragadó hullákat (eddig), sem elakadást elősegítő pályadesignt, tovább ne menjek, kifagyás sem volt. Az persze paraszt húzás, hogy a DX11-es cuccokat mindenféle konfigtúrással kell kiszabadítani a játékból, de már muszáj volt kiadni a játékot.
Már másodjára kezdtem neki, szóval ez egyáltalán nem egy sz játék. Ez egy jó erős közepes.
Új hozzászólás Aktív témák

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Windows 10
- SUSE Linux
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest