Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gretel
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szép útikalauz.

Most kéne rávennem magam, hogy összeszedjek szépen mindent, amit lehet. Vigyázni sem kell, az One Shotot már úgyis elbuktam - teszem hozzá sokadszor.
Úgy meglepődtem, hogy nem nyomtam időben escape-t. (Úgyis meglesz az a végén, még ha Amanda addig él is.
)
Rengeteg ID hiányzik még és talán ha egy Nostromo logot megtaláltam. Akad még dolgom bőven, na.
Majd ha elküldtem kirándulni az idegent, lehet, most alaposabban is körülszaglászok. Ideje lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy meglepődtem, hogy nem nyomtam időben escape-t. (Úgyis meglesz az a végén, még ha Amanda addig él is.
)