Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Léghűtés topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem mindegy egyébként, hogy honnan fújod rá. Ha nem lát...észre sem vesz és ráfújsz egy pettyet akkor megijed és elmegy. Legalábbis nekem volt ilyen. Kivágtam az űrbe. Eddig egy korty naftát sem használtam (650 egység van) és még mindig nem használtam medkit-et.
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.
Nehéz..na.
Új hozzászólás Aktív témák

- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Byski Áramláskijelző.
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.