- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasper07
tag
Hi!
Nekem most jött vissza a gép(usb törött volt), és ez ugyan megoldódott, de a playstore borzasztóan lassú.. Percek telnek el mig legalább elkezdi letölteni az adott appot.. Kapott firmware frissitést is, holott nem kértem..összes adat ugrik, de sebaj, ez a playstoreos bénázás fáj, mit lehetne csinálni?ja, és a rezgő is valami kacsahangá alakult, tuti nem ilyen volt... Pedig imádtam..
-
xtend
senior tag
Android alatt olyan 4GB szabad helyed lesz, windows alatt pedig olyan 8GB körül, úgyhogy igen. Én egy 64GB-osat raktam bele a Chuwimba, és pl windows alatt a letöltések és dokumentumok, képek mappát az sd kártyára helyeztem át, így a "C" meghajtón csak a windows van és a program files
De azt ne onnan vedd, nem azért mert szarok, hanem mert itthonról is majdnem annyiért tudsz venniPl innen: [link] .... te tudod, hogy miket akarsz rátölteni, de szvsz min. 64GB kell, hanem 128GB
Písz! -
xtend
senior tag
MI lesz a dobozban, ami oda van írva, hogy mit tartalmaz a doboz
Jók az Onda cuccok. Annyi még, hogy vadássz hozzá üveglapot a kijelzőre (tempered glass) meg tokot.
Nekem a Chuwi-hoz van dokkolós billentyűzetes tok touchpad-dal....nagyon jó cucc, androiddal is jó, de windows-zal mint egy kis laptopBár ugye a Chuwi Vi10-en van 2 db teljes értékű USB port is, meg 10.6" a kijelző, úgyhogy tényleg laptop
-
GtCaT
tag
Nyugodtan megveheted, csak jól alkudd le az árát.
Nekem nincsenek más Alcor -os tapasztalataim, de ez az eszköz nekem bejött - pedig kapja az ívet rendesen. LOL
Nem kell rá főzött ROM se, nincsenek benne a felesleges sz..rok, amik a nagy nevű gyártók termékeiben lelassítják a működést.
Rootolni kell és örök, mint a nyomorúság -
xtend
senior tag
Szvsz ne Alcor-ozz, főleg ne használtan
GearBest EU raktár (áfa+vám mentes), 1 hét alatt itt van a cucc, Pl Onda 8" dual os tablet 23.000 huf: [link]
vagy Chuwi (nekem is az van, tökéletes)...most egy kicsit szegényes a kínálat, de hétről-hétre változik, meg most vmi ünnep volt Kínában, úgyhogy még most térnek magukhoz
....de te tudod...több gond volt az Alcorral mint jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest