Hirdetés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
Jelentkezem: azok után, hogy 08.27-én leadtam a tabletet érintőpanel cserére, most pénteken, vagyis 11.13-án hívtak, hogy mehetek érte. Közben ugye volt az, hogy 2 hónap után azt mondták, hogy nem tudnak alkatrészt szerezni és kértek egy hetet valami megoldási javaslat kidolgozására. Aztán az egy hét letelte után arról tájékoztattak, hogy 2 hét és lesz alkatrész. Két hét letelte után pedig hívtak, hogy elkészült a tablet, még némi árengedményt is kaptam a javítás árából (20%). A szoftver viszont maradt rajta, ami volt, vagyis a tavaly decemberi. Miután visszakaptam, frissítettem az időközben publikált változatra, de most nem egészen világos számomra, hogy ez már vírus/adware mentesnek mondható, vagy még ez is igényli a root-ot? 2 napnyi mérsékelt használat alatt még nem bukkant föl semmi, de ezt nem tekintem mérvadónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest