Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Én a Mediont elkerülném. Asszem egy ismerősnek egy ilyen van, 1,7-es Celeronnal, és az én régi 600-as P3-as Toshibám fényévekkel jobban reagál. Valszeg csak a HDD gyatra lassú benne, de összességében nem voltam megelégedve a géppel - egyszerűen túl gagyi volt. Persze azóta javulhattak sokat.
Mégis, melyik gép melyik? Az XP kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, de én az Albacomp minőségével és támogatottságával nyugodtabb lennék. Bár a Toshiba annál is jobb
Érdemes körülnézni, sokféle gép van bruttó 250k környékén - alatta jóval kevesebb.
Notebook.hu-nál van IBM R40e - szerintem az pl. elég jó vétel, asszem 180k plusz áfa. -
yerico
senior tag
Apropó, van egy teljesen jogtiszta Win XP Home nem OEM-em, azt rá tudom tenni, tehát az oprendszer nem feltétel.
-
yerico
senior tag
A fenti két cég egy-egy terméke akciós az Electroworldben, mindkét gép bruttó 200K HUF. Adottságaik nagyjából egyformák (XP 2000+ / 256 / 40 GB -5400 rpm/ 15''/1024*768 + Linux vs. Cel 2,4 / 256 / 30 / 14'' / 1024*768 + Win). Az Albacomp 2 évig garos ( 6 hónap az akkumulátorra), a Medion 1 évig.
Érdemes ezekben gondolkodni? Természetesen azonnal 512-re bővíteném a memóriát, ez nem probléma.
Az a bajom, hogy a Medionnak, mint olyannak a honlapja kissé áttekinthetetlen, magyar linket nem találtam rá. Az Albacomp magyar, és olyat olvastam, hogy egész jó a billentyűzete. Kimenetek mindkettőn szinte ugyanazok, nem ez döntene.
A laptop igazából nem sokat lenne hurcolva, vagy ha igen, akkor is kocsival. Olyankor kellene, mikor kiküldetésbe kellene menni, és jó lenne hozzá egy notebook.
Cégre venném, tehát az Áfa visszajönne, meg le tudnám írni, ami külön jó lenne. Mivel jövőre EVÁ-s leszek, ezért még az idén kellene ezt meglépni, de nagyon nem akarok 200.000 fölé menni (max úgy, hogy nem bruttó, hanem nettó 200-ról lenne szó.
Esetleg lenne még egy jelölt, egy Toshiba Satellite, a Medionhoz hasonló paraméterekkel, de egy már bruttó 250.
Elírtam a címet, a Medion természetesen nagy betűs. Ha erre jár egy moderátor, javítsa ki, legyen szíves!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asustor NAS
- EAFC 26
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs