- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Olyankor mi van, ha 26%-nál már nem tudok több küldetést kiválasztani? Sem a városban, sem az autópályán nincs ott a piros zászló a küldetések mellett, a Cases menüben meg már megcsináltam, amit lehetett, a többit nem engedi.
-
fagy53
nagyúr
Leszedtem a demót, de képtelen vagyok vezérlőt váltani...
Billentyűvel játszható, de én kormánnyal szeretném. Felismeri ugyan, de az első helyen lévő billentyűzetet használja a játékban, sajnos. -
zsolt1129
addikt
-
zsolt1129
addikt
-
zsolt1129
addikt
-
Gerifinuccsi
csendes tag
Gyerekek nagyon nehéz vólt az első órában mert nem igazán tutta met csínáljak de másfél hét alatt lazán ki van víve!!!
JAh és vki tudna hozzá magyarítást?? címem geri55@windowslive.com---->vegyen fel vki aki zud hozzá infót!!
-
samponb
csendes tag
most kapom meg a játékot. a nitro sem ment,mármint nem a gépemen ez lelgalább látványos?a barátom 8 éves fia mindenben levert,
én még az elején tartok a nitrónak de azis tettszik.a többit majd később meglátom.
nekem csak amd 2500+ ati 9600 128mb 1gb ram om van kiváncsi vagyok ezen elindul e majd? -
zsolt1129
addikt
válasz
DerStauner #23 üzenetére
Gratula
Jól nyomod
-
DerStauner
senior tag
játék kijátszva. szép volt, meg idegesítő. sok feladatnak egy csomószor neki kellett futnom. és ez mind easy-n.
-
cellpeti
nagyúr
cs!
Kamiont hogyan kell megállítani?
-
DerStauner
senior tag
válasz
zsolt1129 #20 üzenetére
miért mondjátok, hogy nincs benne, mikor van??
az elején tényleg úgy tűnik, hogy sorban adja a küldetéseket, de már a harmada felé járva csak akkor ad küldiket, ha olyan autót választasz, aminek a neve mellett ott van egy zászló. válassz egy olyat, ahol nincs zászló, és meglátod, nem is fogsz küldetést kapni, csak úgy, hogyha felkeresel ilyen piros stop-os pontokat. de akkor sem mindig.
egyébként most 60%-nál járok.
-
athomi
veterán
válasz
DerStauner #17 üzenetére
Tényleg nem csúnya a grafika, bár a messzi háttér picit csúnya. Sajnálom, hogy nincs benne szabad kóborlás.
[link] -
DerStauner
senior tag
épp most végeztem a tutorial-lal.
úgy látszik, ezzel a game-val nem sokan játszanak. pedig szerintem szép. graf max-on (elég sok beállítása van), és 50-60, helyenként 60 fölött is van az fps. csak azt nem értem, hogy egy autós játékban a fű részletezettségét minek beállítani. nem füvet nyír az ember.
meg amit jobban kidolgozhattak volna, az a kis távirányítású robbantó autó. olyan nem szép.
meg érdekes az a grafikai beállítás is, ahol a tükröződést állíthatjuk be, hogy off, minden frame, minden 3. frame, stb.
viszont az autó könnyen irányítható, nem farol nagyon. de remélem, a turbo-boost nem csak ilyen kis semmi lesz (tutorial-ban nem igen volt hatása).
-
athomi
veterán
Gépigény:
Minimum:
- Windows XP Service Pack 2, Vista Service Pack 1
- DirectX 9.0c (June 2008)
- Athlon 64 3200 vagy Pentium 4 3.2 GHz
- 1024 MB RAM
- Video card with 256 MB of memory and support for DirectX 9.0c
- Sound with support for DirectX 9.0c
- 4.2 GB szabad lemezterület
- 2x DVD ROMAjánlott:
- AMD Athlon 64 X2 4800 vagy Intel Core2Duo 2GHz és jobb
- 2048 MB RAM
- ATI Radeon 3850 és jobb
- NVidia GeForce 8800GT és jobbTámogatott videókártyák: AGP 8x és PCI Express
- Ati Radeon X800 és jobb
- Nvidia GeForce 6600 GT és jobb
- legalább Shader Model 2.0 támogatás
Az integrált videóvezérlők nem támogatottak. -
athomi
veterán
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
Ezen a videón eléggé beakadozik a játék, pedig elég jó gépen játszották.
-
mad1
veterán
válasz
(Darkwood) #6 üzenetére
Asszem mar elerheto.
-
zsolt1129
addikt
Aki kedvet kapott a játékhoz,az innen letöltheti a Demot.
-
zsolt1129
addikt
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
Sajnos nem találtam róla semmit
-
zsolt1129
addikt
Az Alarm für Cobra 11 harmadik része újra a német autópálya-rendőrség kalandjait dolgozza fel, ahol a legizgalmasabb történeteit élhetjük át közel 90 küldetésen keresztül. A Burning Wheels részben az előzőkhöz hasonlóan a száguldás, a rossz fiúk elfogása lesz a játékos feladata sokkal látványosabb grafika és effektusok mellett. További újdonságok: eredeti színészhangok, több összetörhető tárgy, látványosabb törések, robbanások és ütközések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest