Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Köszi a segítségeket, már akkor megvolt, csak elfelejtettem írni, hogy thx! :))
-
PeliScan
addikt
válasz
hogyishívnak? #7 üzenetére
Köszi a mélt, kipróbálom, hogy visszaveszik-e? (és lesz egy kis lelkifurdalásom.) Most nem is izgat, de majd, ha el akarom adni, szerintem ez jó sok mínusz píz lesz.
Ha nem: szóval akkor az alaplapba csak a sárga menjen? Semmi más? -
PeliScan
addikt
Tud vki segíteni ebben..?
És télleg, vajon elhinnék a bótban, hogy 'eccercsak leállt a venti, há' nem tom, mi történehetett'? mert még garis -
PeliScan
addikt
Öh, hát igen. Most hangszigetelem a gépházat, és itt hever az asztalon. A procin ideiglenesen, amíg nem teszek rá potit, ellenállás van, és lecsúszott róla (hogy hogy, azt ne kérdezd:((() a szig.szalag. :(
Tudsz arról valmi, hogy a földet hova kössem? A tápra, ahonnan szedem a 12Vot, vagy az alaplapra, ahova a sárga, az RPM infó megy? -
PeliScan
addikt
Eh, ez az én formám. :(
Kötözgetem az ellenállásokat ide-oda, eccercsak sikerült az egyik szabad vezetékvégnek hozzáérnie a táp fémburkához. Ezen ment a 12V az alaplapról a CPU hűtőbe. Most a tápról szedem neki az áramot, mert a lap már nem ad. Ugye más baja nem lett, csak ez?
Bár áramot nem ad, de a fordulatszámot még kijelzi, úgyhogy vissza kéne kötni rá a CPU venti sárga-feket vezetékét, a pirosat meg a tápra.
A kérdés az, hogy a feketét, vagyis a földet, az alaplapra kössem, vagy a tápra???
Plz hlp, előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest