Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
én a Merury-tol is félek csak mint márka:D
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Mercury alaplapoktól óvakodjatok!
Lehet, hogy én vagyok a béna, de a fent nevezett csodaalaplapon nem lehetett letiltani az alaplapi VGA-t. Sem BIOS-ból, sem jumperrel. :( -
anarchoid
csendes tag
-
anarchoid
csendes tag
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
nalam melohelyen egy ibm-el csinaltam meg eloszor s3 -as intergralva, most egy compaq -al megy , mind2 esetben biosban tiltani kelett az alaplapi vga-t es a masik s3 (en trio64 el csinalom) -al kell felbootolni, aztan oprendszerbol (linux win2k / xp) felismertetni a masik vga-t de olyan mazlim meg nemvolt hogy olyan gepet kapjak cegnel ahol van AGP
-
TexT-BoY
addikt
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
nem lehet mivel ha a lapba berakod akkoor automatikusan letiltja az alaplapit:( de ez csak az én véleményem lehet hogy egy kis sufnituningos biosal jó:)
-
dr. rozmark
tag
Melóhelyen van egy inteles gépem integrált VGA vezérlővel. Lehetséges-e, hogy a szabad AGP helyre betegyek egy itthon elfekvő ''csúcsszuper'' S3 Savage4 kártyát és így kétmonitoros kijelzést valósítsak meg? Milyen software kell ehhez?
Előre is köszi!
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest