Hirdetés
Aktív témák
-
-
nagash
senior tag
Megtaláltam a cuccot. Hétfőn leszek legközelebb addig gondold át neked hogy a legjobb. Esetleg ha van IDE kábeled akkor az jó cserének ha nincs akkor egyeztetünk.
-
pbujna
aktív tag
mennyire gondoltál árban?
-
nagash
senior tag
Nekem valószínű lenne egy felesleges Asus gyártmány (1kábel-->2kimenet) jövő 7re tudom megnézni.
-
pbujna
aktív tag
senki?

-
pbujna
aktív tag
nincs senkinek usb kivezetése?
-
pbujna
aktív tag
USB kivezetést keresek, amit az alaplapra lehet kötni (USB 2.0). Jó lenne hátlapi is, csak csavarozható legyen... Cserébe tudok adni hasonló kábelt, amit usb-re lehet kötni és a másik vége hasonlít az alaplapi csatlakozóra.
A gond ezzel az, hogy nekem azért nem jó, mert a csatija éppen az ellenkezője, mint ami nekem kell (portra csatlakozik). Talán valami előlapi panel csatlakozója lehetett. Van mellé egy hasonló audio/mic csatlakozó is, amit szintén a slotba (jack dugó) lehet kötni, a másik fele pedig 2x3 csatis...
Remélem érthetően írtam le.
Tehát elő, illetve hátlapi usb kivezetést keresek. Cserébe ezt a két kábelt adom.
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresünk dokkolókat
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jársz pesten? Ha nagyon nem oksa akkor feladom szerdáig/elsőbbségi ha kell.
Hátsó? Csavarozható?