- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Hirdetés
Aktív témák
-
BluEyes
őstag
1. Megnézed a vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő ablakban,hogy a hálókártyáid benne vannak-e a listában és van-e valamelyiken vagy bármi máson nagy sárga kérdőjel, vagy piros ''X''.
?= nincs feltelepítve a kártya drivere
x= le van tiltva az eszköz
A kábelt abba a kártyába dugjad, amelyiken nincs semmi hibajel. Ezután a legegyszerűbb, ha a gépet és a kábelmodemet is kikapcsolod úgy 15 másodpercre, majd először a modemet, majd ha talpra állt (tesztelte magát meg a hálót,és megtalálta a hálózatot -kb.fél perc) a számítógépet is kapcsold be. Szerintem rendben indulnia kell a netnek.Sok sikert! -
Sunzi
aktív tag
Akkor fogod, átdugod, és legegyszerűbb, ha újraindítod a géped.
Ha eddig nem piszkáltál semit, akkor a másik kártyához is default telepítve vana TCP/IP protokoll, és alapértelmezetten DHCP-től várja a beállításokat.
Ha kábelneten nincs DHCP (láttam olyat), akkor neked kell ehhez a kártyához tartozó hálózati beállításokat beírkálni(IP cím, subnet mask, default gateway, dns address), ami a legegyszerűbb, ha lemásolod a másikból, vagy arról a papírról, amit a szolgáltató küldött. a régi kártyát én csak ez után szedném ki, de a megoldás sikerességétől teljesen független a dolog.
Mindez akkor igaz, ha az alaplapi kártya nincs letiltva, és fel van nagyjából telepítve... -
matyics
őstag
Kábel netem vam. Tehát nem ADSL és nem is Chello. A helyi kábel hálózathoz csatlakozom.
-
matyics
őstag
Segítséget kérnék tőletek!
Hol lehet állítani azt, hogy az alaplapi hálókártyáról menjen a net és ne a PCI-os kártyáról. Alapból a PCI-ost állította be magának a Winfos.
Help my!:Y
Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest