Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
Aktív témák
-
BluEyes
őstag
1. Megnézed a vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő ablakban,hogy a hálókártyáid benne vannak-e a listában és van-e valamelyiken vagy bármi máson nagy sárga kérdőjel, vagy piros ''X''.
?= nincs feltelepítve a kártya drivere
x= le van tiltva az eszköz
A kábelt abba a kártyába dugjad, amelyiken nincs semmi hibajel. Ezután a legegyszerűbb, ha a gépet és a kábelmodemet is kikapcsolod úgy 15 másodpercre, majd először a modemet, majd ha talpra állt (tesztelte magát meg a hálót,és megtalálta a hálózatot -kb.fél perc) a számítógépet is kapcsold be. Szerintem rendben indulnia kell a netnek.Sok sikert! -
Sunzi
aktív tag
Akkor fogod, átdugod, és legegyszerűbb, ha újraindítod a géped.
Ha eddig nem piszkáltál semit, akkor a másik kártyához is default telepítve vana TCP/IP protokoll, és alapértelmezetten DHCP-től várja a beállításokat.
Ha kábelneten nincs DHCP (láttam olyat), akkor neked kell ehhez a kártyához tartozó hálózati beállításokat beírkálni(IP cím, subnet mask, default gateway, dns address), ami a legegyszerűbb, ha lemásolod a másikból, vagy arról a papírról, amit a szolgáltató küldött. a régi kártyát én csak ez után szedném ki, de a megoldás sikerességétől teljesen független a dolog.
Mindez akkor igaz, ha az alaplapi kártya nincs letiltva, és fel van nagyjából telepítve... -
matyics
őstag
Kábel netem vam. Tehát nem ADSL és nem is Chello. A helyi kábel hálózathoz csatlakozom.
-
matyics
őstag
Segítséget kérnék tőletek!
Hol lehet állítani azt, hogy az alaplapi hálókártyáról menjen a net és ne a PCI-os kártyáról. Alapból a PCI-ost állította be magának a Winfos.
Help my!:Y
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest