- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
djyuri
őstag
Sajnos kb két éve az alaplapom egyre jobban kezdte enni az elemeket.
Először kéthavonta,aztán havonta,azt hetente,azt mindennap 3*szor kellett feltöltenem a lithium-os elemet,amit már kényszerből vettem 3k-ért.
De az nem volt megoldás. Sajnos nem tudtam ezt az elemet feltölteni olyan rövid idő alatt,ami idő alatt lemerült. Így megpróbálkoztam tápegységgel. De hiába stabilizáltam,az állandóan problémákat csinált az IRQ-knál.
Szal mérések alapján kiderült,hogy egy nagyon stabil és erős tápra van szüksége,ja és tartósra. Eleinte jó volt kb egy hétig,de akkor még csak 25-40mA-rel zabált a lapom. De most a tiszta felvétele 100 fölé ment. Nemtom mé,így ezt ne kérdezd. Azt most az akksim már megviselt,így fél napig bírja,aztán rá az akksitöltő és irány tovább.
A túláramok miatt van az akkumulátor és nem a kondi. A túlfesz miatt van az ellenállás és a led. Azon okból,mert az ellenállás elég nagy,hogy sokat elvigyen a szuflából és a led pedig a túlfeszre zárlattal reagál.(nálam)
Szépen összeolvad belűl a két lemez és már is kész a 10A-es r5övidzáram.
Amúgy próbáltam már kondit is: 6.3V 0.65Farad. De valamiért (nem kondi vagy zárlat) nem bírja tovább 12-14 percnél. Tom építhetnék valami lassú inpulzus tápot a kondira,ami időnként feltölti,de amikor rákapcsolok tápot pl az aksira,akkor ott nem ad akkora hangot (csattanást) a hangkártyán keresztül,mint a kondival.
Végülis a kérdésre a válaszom: Azért,mert így olcsóbb.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged