- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
ekdavid
tag
Hello
rá is térek a problémámra:
adott egy msi k9n neo-F alaplap, amely a mai napig kiválóan működött. jelenlegi reakciója bekapcsolásra, hogy pörög a proci és a videókártya ventillátor, pc speaker mukkot nem ad, viszont videó nem jön, vak a monitor (ami biztos hogy jó)
kipróbáltam a 7600 gs helyett egy pci-s s3 triót, azzal is vak a monitor. még a biosig se jut el. Ezen állapot előtt azonban már jelentkeztek érdekes tünetek, mint pl a gép csak 4-6 secig kapcsolódott be, akkor videójel is volt, de aztán leállt magától. Elején azt hittem hogy a táp romlott el, de már 2 100%-os táppal is megnéztem, azzal is fennáll a probléma.a fő kérdés pedig az, hogy valyon az alaplap a rossz (gyanúm szerint igen), vagy a videókártya (2 lenne rossz egyszerre?) vagy egyéb dolog. Köszönöm előre is az időt, melyet a problémámra fordítotok. Üdv és köszönet
Aktív témák
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest