Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Corsair tápok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
hajnalszem #8 üzenetére
ha félsz tőle vegyél újat.
Mellesleg ne vegyél használtat úgy, hogy nem próbálod ki!!!
Tehát ha meg is veszed, előtte tessék összeszerelni, kipróbálni, tesztelni vagy fél órát legalább, de inkább többet. -
Dufresne
addikt
válasz
hajnalszem #8 üzenetére
Ha van valami hasonló cerkád és tuti csak a lap szállt el, akkor érdemesebb azért ennyiből 1 másik lapot venni.
-
hajnalszem
csendes tag
Hy!
Köszi az infókat, most úgy elmerengtem hogy ez az alaplap újban kb 6400 ft, egy árlistán láttam....oké amit ajánlottak ahhoz ugye 256 RAM-ot is adnak meg a proci, de hát kicsit félek ettől az ismeretlentől. nekem is van most 256 ram a gépben, végül is csak az alaplapot kellene elméletileg cserélnem..... -
Dufresne
addikt
válasz
hajnalszem #1 üzenetére
Egyszerű kis alaplap, ennyiért sztem hűtővel együtt alap felhasználásra elegendő.
Csak ne számíts semmi hipersebességre, talán nem ártana még szerezni bele 256 ramot és akkor már tényleg normális kis alapconfig lehetne -
(Kolombusz)
veterán
Ennyiért megéri, de többet ne adj érte.
-
sky77
aktív tag
válasz
hajnalszem #1 üzenetére
Szvsz reális ár érte.
Úgy gondolnám, hogy proc ~7k, mem ~4k, lap ~3-4k úgy kb., de valami okosabb ember majd biztosan pontosít, annyira nem ismerem ezeket a cuccokat. -
Lolek
aktív tag
válasz
hajnalszem #1 üzenetére
Hi,
Az ecs télleg nem 1 túl nagy márka, az egyik gépemben az van K7s5a és már 3-4 éve hibátlanul működik... -
hajnalszem
csendes tag
Sziasztok! infót szeretnék kérni a következő ajánlatról:
Intel Celeron P4 478 1700 Mhz+DDR 256 Mb 333 Mhz+ECS P4VXASD2 alaplap-ot ajánlottak 12 e Ft-ért. Sajna az én Abit-om úgy néz ki meghalt, de ezt az alaplapot nem ismerem. Kérdésem hogy érdemes e megvennem. Én úgy gondolom árban elég jó ajánlat, viszont ez egy noname alaplap számomra....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z590-P
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest