Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Köszönöm a válaszaitokat!
[link]Eugene amit itt linkeltél (növények terén legalábbis) arra is érvényesül, hogy átlagos növényes?
Illetve ez az első napokra is igaz? Mert ugye heti egy vízcserénél lehet, hogy elenyésző de mondjuk az első pár hét mikor még napi / kétnapi stb a vízcsere ott sem borul fel az egész attól, hogy klóros víz kerül bele? No ne értsétek félre, én örülök ha elég egy csövet vennem és a csapból töltenem, nem vagyok a magam ellensége, de tudom hogy itt elég klóros / kemény a csapvíz (BP) sajnos a konyhai eszközökön is hamar meglátszik, mondjuk ez nem tudom, hogy egy akváriumban hogy hat, hiszen nem egy statikus rendszerről beszélnük mint egy vízforraló, tudom, hogy vannak élőlények melyek kimondottan a keményebb vizet kedvelik.
Ellenben az üveg eszközökkel nem tudom mi legyen, hogy érdemes ezeket tisztítani? Ti mivel szoktátok? Illetve az akril dolgokat, pl buborékszámláló, drop checker, porlasztó és visszafolyás-gátló kell-e takarítani ( hiszen ezekben víz kimondottan nem megy a porlasztót kivéve) vagy elég csak a külsejét áttörölni stb.
A porlasztót az előző tulaja domesztoszban áztatta például, nem tudom ez javasolt megoldás, bevált nektek? Illetve a porlasztó maga nem porózus, hogy beszívja az ilyesmit?
Még egy kérdés: A kérésemre volt olyan kedves az eladó és cseréltette a palackot egy töltöttre, ha minden igaz egy hegesztéstechnikai boltban cserélték neki. A kérdésem annyi, hogy ettől független például a greenaqua szintén cserélné ahogy bármelyik halas bolt is a környéken nem? Tehát lényegtelen, hogy honnan van a palack amíg rendes CO palack, igaz?
A palac így néz ki, "lejárati dátum" nincs rajta, alumíniumnak tűnik.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest