- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Sziasztok. Egyszerre 4 (Sanyo) Eneloop akksi töltéséhez (2000Mah), milyen tuti töltőt ajánlotok? (még hardveraprón vettem 3 éve 8db-ot) Lehetőleg valami nagyon jó ár/érték arányú külföldről is beszerezhető(ebay, bangood stb) kéne, ami kijelzi valamilyen módon, hogy hány mAh van még bennük.
-
-
akela91
addikt
válasz
kugyu21 #6138 üzenetére
Eneloop akksit veszek, és egy kollega AJÁNLOTT töltőjét Soshine SC-C3. Ezzel remélem nem lőttem mellé nagyon, ha már itt ajánlják.
-
akela91
addikt
AZ frenetikus. Mind1, már megrendeltem. Karácsony körül gondolom még több, majd jön januárban akkor.
-
akela91
addikt
válasz
akela91 #6115 üzenetére
Értem már miért ajánlottad az 500-ast. VIszont ennek szinte még jobbak a specifikációi: Voltcraft UFC-1S
240perces 2000mAh-os töltési idő. Rekeszenként 500mA + 4db micro ajándék akku is jár hozzá. Vélemény?
-
akela91
addikt
Köszi!
Innen rendelhetem ezt: Sanyo Eneloop 2000mAh AA 2500ft/4db (bliszterben) ?Illetve a Voltcraft BC-500 -ról elég rosszakat írnak.
Voltcraft BC-300 nem lenne jó? Ez is tud 4-et tölteni egyszerre, és nem tölt túl nem?
-
akela91
addikt
Üdv. Fényképező(DSLR) rendszervakujába kéne 4db ceruza AKKU és hozzá való töltő egyben. Vatera vagy ebay is megfelel. Erre a célra gondolom nagyobb teljesítményű akkuk kellenek, mint pl egy távirányítóba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest